Ο Βορδώλακας

Δροσιά Χαλκίδας

3.8

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

3.5

3.9

3.9

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.8

3.6

3.7

3.8

κριτικές

Ιρλανδός

ΦΑΓΗΤΟ

3.9

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Δεκέμβρη 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.8

4.0

3.9

Ιδιαίτερα προσεγμένος και περιποιημένος ο έσω χώρος του μαγαζιού. Σε χρώματα φιλικά και ζεστά. Αν και είχαμε ακούσει για το συγκεκριμένο μαγαζί θετικά σχόλια αρκούσε μια επίσκεψη για να μας πείσει. Το φιλέτο κοτόπουλο (στήθος) πλαισιωμένο με νόστιμες πατατούλες από τα πλέον νόστιμα. έλιωνε στο στόμα μας. πήραμε και ένα χωριάτικο λουκάνικο που επίσης ήταν πολύ νόστιμο και σήκωνε κρασί. Τι να πει κανείς για την οικογενειακή αυτή επιχείρηση; το κρασί δικό τους άψογο, όπως και τα περισσότερα απο όσα σερβίρονται είναι χειροποίητα. Εκεί που έχω μια ένσταση είναι στο τηγανόψωμο τους που θα το προτιμούσα με λιγότερο λάδι. Το σέρβις καλό αν και σε καθημερινή και με λίγο κόσμο. Λογαριασμός σε λογικά πλαίσια.

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Δεκέμβρη 2016

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.3

3.8

3.8

Θεωρώ πολύ νόστιμα και καλομαγειρεμένα τα περισσότερα από όσα παραγγείλαμε, άλλα θέλει λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα του κρέατος στις μπριζόλες του. Μπορεί να βελτιωθεί και άλλο σε αυτό τον τομέα. Κατά τα άλλα εξαιρετικα είναι τα ντολμαδάκια του με αμπελόφυλλα αλλά και οι λαχανοντολμάδες του με την εγγύηση τόσο των αγνών υλικών όσο και της παρασκευής τους (από τα χέρια της μητέρας του ιδιοκτήτη). Η σπιτική του κουζίνα είναι το μεγάλο ατού του μαγαζιού. Τα υλικά του είναι αγνά. Ξεχωρίσαμε το πολύ νόστιμο τηγανόψωμο και το αρνάκι το κοκκινιστό που σας συστήνω να το δοκιμάσετε. Εκεί που χωλαίνει πάντως είναι στο σέρβις τόσο κατά την παραγγελία όσο και κατά την έκδοση του λογαριασμού. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Δίνει επίσης την εντύπωση ότι δεν έχει το απαιτούμενο δυναμικό στην κουζίνα του ούτως ώστε να καλύψει γρήγορα το μαγαζί σε μέρα και ώρα αιχμής όταν και τον επισκεφθήκαμε. Όσο για τις ποσότητες δεν  είναι τόσο πλούσιες συγκριτικά με άλλα καταστήματα του ιδίου χώρου. Σχετικά προσιτές οι τιμές και εύκολο το παρκάρισμα.

78%

71%

76%

77%

ταβέρνα

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr