Τζιβαέρι

Νέα Λάμψακος Χαλκίδας

3.9

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

4.0

3.9

3.9

(βασισμένη σε 2 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.0

3.8

3.6

4.0

κριτικές

Γιωργία

ΦΑΓΗΤΟ

3.9

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Αύγουστο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.0

3.8

Αν και βρεθήκαμε με την παρέα μου από σπόντα στο συγκεκριμένο ουζερί μπορώ να πω ότι κέρδισε την εκτίμηση μας. Συγκεκριμένα ήταν Σαββατόβραδο σε νυχτερινή ώρα αιχμής. Αν και αρχικός μας προορισμός ήταν παραπλήσιο κατάστημα, αλλάξαμε ρότα καθώς στον αρχικό μας προορισμό την ίδια ώρα δεν έπεφτε καρφίτσα με αποτέλεσμα να βρεθούμε στο Τζιβαέρι. προσωπικά με ενθουσίασαν οι γαρίδες πανέ που πήραμε και τα φρεσκότατα οστρακοειδή που καταναλώσαμε, καλοψημένο και το πλοκάμι χταπόδι και γευστικότατο. Μείναμε ικανοποιημένοι και από το σερβίρισμα καθώς δεν άργησαν ιδιαίτερα. Απολαύσαμε την παρέα το ουζάκι και το αεράκι. Και στο τέλος μείναμε ικανοποιημένοι από τις λογικότατες τιμές τους αλλά και από το παγωτάκι με σιρόπι βύσσινο που σερβιρίστηκε σαν επιδόρπίο. Έχω την αίσθηση ότι η Λάμψακος σιγά σιγά ανακτά την παλιά της αίγλη στο συγκεκριμένο τύπο εστίασης. Αυτό φάνηκε και από τα αυτοκίνητα, καθώς παρότι υπάρχει σχετικά άνετος χώρος παρκαρίσματος αναγκαστήκαμε από τα ήδη σταθμευμένα να το παρκάρουμε αρκετά μέτρα πιο μακριά.

 

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 21 Μαρτίου 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.0

3.8

3.9

Το Τζιβαέρι αν και όταν το επισκεφθήκαμε το πετύχαμε με το τζάκι όχι αναμμένο λόγω καλοκαιρίας, μας κράτησε τόσο σαν φιλική ατμόσφαιρα αλλά και σαν χώρος. Είμαστε σίγουροι ότι το  τζάκι  σε λειτουργία  θα του δίνει επιπλέον πόντους το χειμώνα. Αλλά πίσω δεν πάει και ο εξωτερικός υπαίθριος χώρος  που δείχνει προσιτός και για τους έξω καθήμενους. Δοκιμάσαμε σαγανάκι γαρίδα κόκκινο το οποίο και ήταν με μεγάλες χορταστικές γαρίδες και νόστιμη κλασσική  σάλτσα και ρίγανη. Στο ίδιο μέγεθος και οι γαρίδες πανέ. Νοστιμότατες και χορταστική η μερίδα. Η καβουροσαλάτα μία από τις πιό καλές που έχω δοκιμάσει. Οι πατάτες ήρθαν σε μεγάλη πιατέλα και σε πλούσια ποσότητα κάτι που δεν το έχω ξαναδεί σε άλλο μαγαζί της περιοχής. Στο τέλος για επιδόρπιο υπέροχοι λουκουμάδες σε μπόλικο μέλι συνοδεία αρκετά ικανοποιητικής ποσότητας παγωτού. Το Τζιβαέρι μας έδειξε οτι υπόσχεται πολλά σαν κατάστημα και θα το ξανατιμήσουμε σίγουρα. ένας λόγός επιπλέον είναι ότι βρίσκεται στην άλλοτε πρωτεύουσα των ουζερί σε πανελλήνιο επίπεδο και δεν πρέπει να το λησμονούμε πότε αυτό. Άνετο το παρκάρισμα.

 

80%

78%

75%

79%

ουζερί

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr