Τσαφ

Χαλκίδα

3.8

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.9

3.7

4.1

3.4

(βασισμένη σε 4 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.9

3.7

3.9

3.8

κριτικές

Παναγιώτα Τ.

ΦΑΓΗΤΟ

3.8

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Δεκέμβριο 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.0

4.4

4.0

Πάρα πολύ ωραίο μαγαζί με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Για Χριστούγεννα είναι ό,τι καλύτερο από άποψη ατμόσφαιρας. Τα φαγητά καλά, ξεχωριστά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο όπως μου είχαν πει. Δειχνουν ποιοτικά αλλά στη γεύση τα προτιμώ πιο παραδοσιακά. Αυτό είναι βέβαια προσωπικό γούστο. Το κρασί που πήραμε πολύ καλό. Οι μερίδες μικρές και δυσανάλογες των τιμών.

Θα το προτιμήσω για την ατμόσφαιρά του αλλά δεν νομίζω για το φαγητό του.

Πέτρος71

ΦΑΓΗΤΟ

3.7

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Φεβρουάριο 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.0

3.6

Αν είναι να πληρώνεις σαν να βρίσκεσαι στην παραλία της πόλης ή στο Κολωνάκι να μας λείπει το βύσσινο. Όμορφος χώρος αλλά όχι κάτι το τρομερό.

Ήρθαμε από γειτονική περιοχή καθώς ακούσαμε αρκετά θετικά σχόλια από φίλους. Όμως δεν έχουν όλοι την ίδια τσέπη, και το κατάστημα δείχνει με τις τιμές του να απευθύνεται σε πελάτες οικονομικά εύρωστους.

Από όσα πήραμε κυρίως το πλοκάμι που ήταν ψημένο σωστά άξιζε τα λεφτά του.

Δεν ξέρω αν θα ξανάπαμε. Αν βρούμε στην ευρύτερη περιοχή κάτι φτηνότερο και σε καλή ποιότητα θα το προτιμήσουμε.

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 31-05-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.3

4.0

3.0

Πολύ κοντά στις 2 πλατείες της πόλης (πλατεία αγοράς και Αγ . Βαρβάρας) ο Τσαφ διαχρονικά προσφέρει πολύ καλή ποιοτητα στους επισκεπτες του.

 

Στεγασμένο στο νεοκλασικό με την πέτρα στους τοίχους αποτελεί εδώ και χρόνια τον πόλο έλξης όσων δοκιμάζουν τα εκλεκτά θαλασσινά ντόπιων και μη.

 

Η νέα διεύθυνση κάνει φιλότιμες προσπάθειες να διατηρήσει το καλό όνομα που έχουν αφήσει οι προκάτοχοι.

 

Οι τιμές ωστόσο εξακολουθούν να είναι ελαφρώς τσιμπημένες.

Ιαβέρης

ΦΑΓΗΤΟ

3.9

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 20-05-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.5

3.9

3.1

Όμορφο ντεκόρ, κυρίως το χειμώνα, με την πέτρα να κυριαρχεί στους τοίχους και τα θαλασσινά μπιχλιμπίδια διάσπαρτα στην αίθουσα να προσθέτουν πόντους στην ήδη ζεστή ατμόσφαιρα. Έξω επίσης όμορφη ατμόσφαιρα με τα τραπεζάκια και το σωστό φωτισμό.

 

Αρκετά μεγάλη ποικιλία πιάτων, με καλές γεύσεις σε γενικές γραμμές και ικανοποιητικό σέρβις. Θα προτιμούσα τις τιμές ελαφρώς πιο κάτω.

 

Αν και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, συνήθως βρίσκουμε να παρκάρουμε, είτε γύρω από την πλατεία της Αγ. Βαρβάρας είτε στα τριγύρω στενά που είναι πολλά άλλωστε. Δεν είχαμε ποτέ σπουδαίο πρόβλημα πάνω στο θέμα του παρκαρίσματος, όμως το σάββατο βράδυ, τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως.

 

Το μόνο αρνητικό που θα αναφέρω είναι το ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε πολυσύχναστο δρόμο και κάποιες στιγμές ο θόρυβος από τις εξατμίσεις από τα μηχανάκια σου σπάζει τα νεύρα καθώς σου χαλάει ως ένα βαθμό την όμορφη ατμόσφαιρα που έχει κοπιάσει να φτιάξει για σένα το μαγαζί.

78%

74%

80%

72%

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

τσιπουράδικο / ουζερί / μεζεδοπωλείο

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr