Το Μερακλίδικο

Χαλκίδα

3.8

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.9

4.0

4.0

3.7

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.5

3.8

3.8

3.7

κριτικές

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

3.8

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 29-06-2016

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.1

3.9

3.7

Δεν μπορώ να πω ότι έκλεψε τη συμπάθεια μας. Κι αυτό όχι τόσο για την ποιότητα όσο για την ποσότητα, Τα καλτσουνάκια συμπαθητικά και γευστικά με μυζήθρα και δυόσμο, άρεσαν αλλά ήταν λίγα. Υπερβολικά ελάχιστη για την τιμή της και η ποσότητα στο απάκι (κομμάτια χοιρινού καπνιστού κρέατος). Η τηγανιά κοτόπουλο όμως ήταν και μικρή σε ποσότητα και ποιοτικά υστερούσε κατά πολύ έναντι άλλων, ενδεικτικό είναι ότι ο φίλος της παρέας που την πήρε δεν έφυγε μόνο δυσαρεστημένος αλλά και σχετικά νηστικός. Αυτό που προσωπικά καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας μας ενθουσίασε ήταν το Τσιγαριαστό Σφακιανό γιαχνί με μαρουβά (παλιό Κρητικό κρασί) σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ήπιαμε λευκό κρασάκι και πληρώσαμε γύρω στα 24 ευρώ. Τιμή σχετικά τσιμπημένη αν συνεκτιμήσουμε ότι δεν φύγαμε όλοι χορτασμένοι. Στα συν το πολύ καλό σημείο της παραλίας που βρίσκεται. Κατα την προσωπική μου άποψη έχει περιθώρια βελτίωσης αρκεί να προσεκτούν ορισμένα πραγματάκια. Δύσκολο το παρκάρισμα ιδίως σε ώρες αιχμής.

Ελίνα

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 06-01-2016

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.1

3.8

Παρέα 4 ατόμων, πήραμε πατάτα οφτή γεμιστή με απάκι και γραβιέρα πολύ καλή, σαλάτα του κουζουλού εκπληκτική, τούμπανο (κοτόπουλο με κάρυ, κρέμα γάλακτος) πάρα πολύ καλό, ξενομπατη (μοσχάρι σε λαδόκολλα με μπύρα και μέλι) οι πατάτες που το συνόδευαν ήταν λουκούμι, κεφτεδάκια που δεν με τρέλαναν και χοιρινό με πιπεριές αρκετά καλό. Ο λογαριασμός σε λογικότατα πλαίσια 58 ευρώ.

74%

78%

78%

74%

μεζεδοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr