Το Κιούπι

Χαλκίδα

4.0

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

3.9

4.2

3.8

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.0

3.9

4.1

3.9

κριτικές

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Ιανουάριο 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.2

3.8

Νομίζω ότι θα κλέψει την παράσταση. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα ότι το Κιούπι είναι κάτι το εξαιρετικό. Στην νέα του θέση αλλά με νέα διεύθυνση μας εντυπωσίασε θετικά σε όλους του τομείς. Η ιδέα με τη διακόσμηση με τον κορμό του δέντρου στην μέση του μαγαζιού δίνει την εντύπωση της συνύπαρξης του έξω με το μέσα του παλιού με το μοντέρνο. Ίσως οι ιδιοκτήτες του για εμάς που γνωρίζαμε το παλιό μαγαζί στο Μύτικα, ήθελαν να του δώσουν το διαφορετικό χρώμα που του έλειπε και το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άνετα και ωραία τραπεζοκαθίσματα ωραία δουλειά στη γύψινη διακόσμηση και ένα φωτιστικό led που με την είσοδο μας στο μαγαζί μας εντυπωσίασε σαν σχέδιο και απόδοση.

   Η κουζίνα αν και πιο καινούργια σου έδινε κάτι από την αίγλη του παλιού χώρου.

Πήραμε σαλάτα ντάκος, φέτα τζατζίκι. Προσωπικά όμως ξεχώρισα την τυροκαφτερή του που ήταν το κάτι άλλο και σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Επίσης δοκιμάσαμε τυροπιτάρι και μακαρονάδα καψαλισμένη. Ξεχωρίσαμε επίσης για την ιδιαίτερη γεύση του την τηγανιά κοτόπουλο με πιπεριές κόκκινη και πράσινη και κρεμμύδι. Η χοιρινή του συνοδευόμενη από πατάτες ήταν καλοψημένη όσο έπρεπε. Η σαλάτα περιείχε μαρούλι ντομάτα αγγούρι κρεμμύδι φέτα και παξιμάδι και ήταν χορταστική. καλό και το κόκκινο κρασί αν και δεν το χαρακτήριζα για απαιτητικούς ουρανίσκους.

   Ως προς την μουσική παρέα διασκεδάσαμε πάρα πολύ καθώς η ορχήστρα του είναι αρκετά δυνατή με πλούσιο ρεπερτόριο σε παλιά και νέα λαϊκά και χορευτικά τραγούδια. Μιλάμε για Μπουζούκι, κιθάρα, κρουστά και αρμόνιο αλλά και τρεις φωνές δύο αντρικές και μία γυναικεία.

   Ελπίζω σύντομα να μπει σχετική σήμανση-ταμπέλα επί της Χαϊνά γιατί αν δεν το ξέρεις το ψάχνεις. Και είναι κρίμα για ένα τέτοιο μαγαζί στο νέο του ξεκίνημα στο σημείο που βρίσκεται να το αναζητάς στα χαμένα. Άριστες οι εντυπώσεις μας σε γενικές γραμμές θα το ξανατιμήσουμε.

80%

78%

83%

77%

μεζεδοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr