Σχολαρχείο

Χαλκίδα

3.9

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.8

3.9

3.9

3.9

(βασισμένη σε 3 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.8

3.9

3.8

4.0

κριτικές

EVAGELV

ΦΑΓΗΤΟ

3.7

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Ιανουάριο 2019

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.0

3.8

3.9

Είπαμε παρέα να επισκεφτούμε το δεύτερο μαγαζί του ιδιοκτήτη της Αργυρως ενώ κάναμε κράτηση .δυσκολευτήκαμε καί λίγο το παρκάρισμα λογω ότι είναι στο κέντρο . εξ πρώτης μου εντύπωση μου άρεσε η διακοσμηση και το περιβάλλον του μαγαζιού. Οσο αφορά την κουζίνα δεν βρήκα διαφορές καί είναι σχεδόν ίδια κουζίνα της Αργυρως με ικανοποιητικες ποσότητες πιάτων αφού είναι ίδιος ο ιδιοκτήτης. Το καλό που δοκίμασα είναι το κόκκινο κρασί πού μου άρεσε πολύ εμένα και την παρέα μου.Τό σέρβις είναι πολύ καλό σε ότι ζητήσαμε ερχόνταν αμεσα. Φάγαμε πολλά πιάτα και δεν πληρώσαμε πολλά, πρόκειται γιά μαγαζί με αρκετή ποικιλία πιάτων καί με οικονομικές τιμές για κάθε πορτοφόλι από εκεί φεύγεις χορτασμένος.

Μηνάς Ν.

ΦΑΓΗΤΟ

3.8

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Οκτώβριο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

3.9

3.9

Δεύτερο μαγαζί από τους συντελεστές της "Αργυρώς" με την ίδια φιλοσοφία του προσιτού οικονομικά πιάτου σε μια τοποθεσία όμως πολύ πιο hot από εκείνης της Αργυρώς. Στυλ πιο μοντέρνο και λιγότερο κουτουκέ, προσωπικό χαμογελαστό, νόστιμα πιάτα. Στο τέλος φεύγεις σκασμένος, έχοντας δοκιμάσει ένα κάρο πράγματα και διατηρώντας ακόμα το πορτοφόλι  σε επιφυλακή για την επόμενη εξόρμηση.

Για πότε ζωντανά μουσικά σαββατόβραδα κι εδώ;

Athina Kabouraki

ΦΑΓΗΤΟ

3.8

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Οκτώβριο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.0

4.0

Κάτι που έλειπε από τη Χαλκίδα. Ένα φθηνό καλό εστιατόριο στην παραλία της. Μου άρεσε οτιδήποτε και αν πήραμε και ιδιαίτερα οι ταλιατέλες-σολωμός, οι οποίες με 4 ευρώ αν θυμάμαι καλά, είναι εξαιρετικό value for money πιάτο. Ωραίο το ντεκορ. Καθήσαμε στον επάνω ημιόροφο μιας και παρασκευή βράδυ μιας ημέρας που έριχνε καρεκλοπόδαρα έξω δεν ήταν δυνατό να βρούμε αν δεν είχαμε κάνει ρεζερβέ. Αυτό νομίζω λέει κάτι για ένα μαγαζί που μόλις στήθηκε. Οι ποσότητες σχετικά μικρές, ή καλύτερα θα έλεγα ευρωπαϊκές, μιας και στο εξωτερικό οι μερίδες είναι αυτού ακριβώς του μεγέθους και όχι οι υπερβολές οι ελληνικές που σε σκάνε και μετά ξενυχτάς αναστενάζοντας. Άλλωστε για τα χρήματα που πληρώνεις ανά πιάτο αξίζουν τον κόπο καθώς μπορείς να δοκιμάσεις πλήθος πιάτων με χαμηλό κοστολόγιο.

Μια παρατήτηση ωστόσο: θα ήθελα με τον καιρό μεγαλύτερη ποικιλία στο μενού.

76%

78%

77%

79%

εστιατόριο / μεζεδοπωλείο

Click εδώ για την ιστοσελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr