ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Σταθερή αξία στο είδος του το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς στη Χαλκίδα. Συνεχίζει να μας χαρίζει ωραίες στιγμές τόσο την ημέρα αλλά κυρίως τη νύχτα όταν αυτή κατεβαίνει με 'μαύρο φερετζέ'.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Σε ένα χώρο που διαχρονικά φιλοξενεί μεζεδοπωλεία. Εκεί όπου πολλές γενιές συμπολιτών μας στο παρελθόν μεράκλωναν και γλένταγαν μέχρι πρωίας συνοδεία πολύ ωραίων μεζέδων και πιοτού. Ένα μέρος της ιστορίας του κτίσματος μπορείτε να δείτε όσοι κατευθύνετε το βλέμμα σας στην ζωγραφική που διακοσμεί σημείο του μαγαζιού.

Στον ίδιο ακριβώς χώρο σήμερα, η διεύθυνση του μεζεδοπωλείου δεν ήρθε απλά να μας θυμίσει τα παλιά. Επιπλέον ήρθε για να προσθέσει στο πριν το τώρα με τον καλύτερο τρόπο και να προσδώσει ένα ξεχωριστό ύφος τόσο στις γεύσεις όσο και στην διασκέδαση.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο εσωτερικός χώρος άλλαξε και η πέτρα με το ξύλο αφήνει μια πιο έντονη αίσθηση ρετρό στους θαμώνες. Η ισορροπία του χώρου και του κατάλληλου φωτισμού το κάνουν ακόμα πιο παρεΐστικο και μυσταγωγικό. Στο κλίμα αυτό οι ήχοι των τραγουδιών από την ζωντανή μουσική (συνήθως τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα κατά τη χειμερινή σεζόν), έρχονται και ζωντανεύουν μνήμες και μας αναδιπλώνουν ευχάριστα. Το ρεπερτόριο είναι πλούσιο και προσεγμένο αλλά και απόλυτα συνδεδεμένο με το ύφος του μαγαζιού.

 

 

Το μενού είναι προσεγμένο από κάθε άποψη. Τόσο τα ψητά του όσο και τα μαγειρευτά του η τα ορεκτικά αλλά και οι σαλάτες, σου αφήνουν από την πρώτη μπουκιά της αίσθηση του πραγματικά γευστικού και νόστιμου.  Η πολύχρονη εμπειρία των υπεύθυνων της επιχείρησης εγγυούνται την ποιότητα. Καλύπτεται έτσι το γούστο και του πλέον απαιτητικού, καθώς εδώ περίοπτη θέση έχουν οι ευέλικτες ποσότητες και οι πολύ λογικές τιμές. Το κρασί που είναι σημαντικός δείκτης αξιοπιστίας, είναι από τα πλέον προσεγμένα.

Όλα συνηγορούν στο ότι η Αργυρώ με το μεζεδοπωλείο της, ήρθε, ρίζωσε για τα καλά και θα εξακολουθεί να μας προσφέρει ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις αλλά και διασκέδαση που δένει με το χώρο. Γιατί αυτά τα δύο πάνε χέρι χέρι....

 

 

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr