ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Σε νέο χώρο αλλά με την ίδια σφραγίδα της εγγύησης των ξεχωριστά εύγευστων συνταγών. Μια επιχείρηση με ιδιαίτερο ταμπεραμέντο και ειδικό βάρος στο χώρο.

Ο Καπετάνιος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει ήδη διανύσει πάνω από μισό αιώνα ζωής και συνεχίζει κρατώντας αγέρωχα το τιμόνι των θαλασσινών γεύσεων.

Στο νέο χώρο, στο καλοκαιρινό άνοιγμα, πιο κοντά πλέον στο θαλασσινό στοιχείο. Η μεταφορά στην παραλία Ν Λαμψάκου είναι μια κίνηση αλλαγής που ίσως τόσο καιρό χρειαζόταν. Μια κίνηση που θα δώσει άλλη πνοή στην παραλιακή ζώνη, αναβαθμίζοντας την αρκετά.

 

Στην κουζίνα οι ιδιαίτερες γεύσεις για χρόνια συγκαταλέγουν το μαγαζί στα καλύτερα πανελληνίως. Θαλασσινά, οστρακοειδή φρεσκότατα και καλομαγειρεμένες συνταγές με ζυμαρικά όπως το κριθαρώτο και άλλα, δεσπόζουν στο ιδιαίτερα γευστικό μενού του. Καλαμάρι χταπόδι και ψάρια πάντα φρέσκα σε αντιστοιχία με τον καιρό και την κατάλληλη εποχή.

 

Ο χώρος είναι φιλικός στον πελάτη. Η διαφορά τώρα είναι ότι το μάτι πλέον ατενίζει την ήσυχη συνήθως θάλασσα του Νότιου Ευβοϊκού. Στο βάθος η Υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας από τη μία και οι ακτές της Αττικής και της Βοιωτίας από την άλλη. Το βλέμμα ταξιδεύει ευχάριστα στα θαλασσινά νερά των γεύσεων και οι ξεχωριστές συνταγές επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εγγύηση που παρέχει ο Καπετάνιος και στον πλέον απαιτητικό πελάτη του.

 

ΟΥΖΕΡΙ - ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr