25 Δράμια

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Τσιπουράδικο που η ονομασία του παραπέμπει στα καραφάκια τσίπουρου και στα 25 δράμια της οκάς που αντιστοιχούν όχι σε 25 αλλά σε 80 ml περίπου . Στημένο σε προσεγμένο ντεκόρ σε ωραίο μοντέρνο και περιποιημένο περιβάλλον'.

Στην τοποθεσία που βρίσκεται, μαγνητίζει το βλέμμα του περαστικού. Οι ιθύνοντες του καταστήματος έκαναν τελικά την υπέρβαση με την μεταφορά στον υπάρχοντα χώρο και όπως φαίνεται κερδίζουν το στοίχημα. Σε μία πιο ήσυχη και όχι τόσο πολύβουη περιοχή της πόλης. Αναμειγνύει τις χαρισματικές γεύσεις των ιδιαίτερων μεζέδων και τονώνει τις διαθέσεις των πελατών στην γραφική τοποθεσία που βρίσκεται.

Τα 25 Δράμια με ποικιλία πιάτων σε θαλασσινά και κρεατικά, ιδιαίτερες συνταγές ζυμαρικών και τυριών και συνδυασμοί με καινοτόμες ιδέες στις γεύσεις, με τσίπουρο και άλλα πιοτά ξεχωριστά καλύπτει και τα γούστα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Συγκεκριμένη μέρα την εβδομάδα ετοιμάζει συνταγές-πιάτα έκπληξη για όσους βρεθούν εκεί.

 

Ο χώρος μέσα βολικός και λειτουργικός αλλά και ο έξω με θέα προς την πλαζ κουρέντι και τον Βόρειο Ευβοϊκό δεν υστερεί καθόλου. Μάλιστα με τις νέες αλλαγές τα τραπεζάκια τους καλοκαιρινούς μήνες θα έρθουν ακόμα πιο κοντά, δίπλα σχεδόν στο θαλασσινό στοιχείο, σε ξεχωριστά διαμορφωμένο χώρο

 

 Όταν νυχτώνει το μαγαζί γίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό. Βάζει τη δική του θετική σφραγίδα. Στην ποιότητα και στην εγγύηση, τόσο των συνταγών όσο και των υπηρεσιών που παρέχει.. .

 

 

 

ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

 

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr