Ψηστήρι

Χαλκίδα

3.5

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.6

3.5

3.6

3.4

(βασισμένη σε 8 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.6

3.6

3.6

3.6

κριτικές

Γιάννης Β.

ΦΑΓΗΤΟ

3.9

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Νοέμβρη 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.7

4.0

3.8

Οκ παιδιά. Μην τρελαθούμε τώρα. Είναι ένα καλό ψητοπωλείο αλλά όχι και το καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Αν κρίνουν ορισμένοι από το σημείο που βρίσκεται δεν ξέρω τι να πώ. Για μένα αγγίζει την μετριότητα στις γεύσεις ενώ χωλαίνει και το σέρβις κάπως στις μέρες και ώρες αιχμής. Μέτριο το καλαμάκι του χοιρινό κάπως καλύτερο το κοτόπουλο του καλαμάκι και το κοτομπέικον. Έχουμε ξαναβρεθεί σαν παρέα κατά καιρούς. Απλά δεν είναι από τα μαγαζιά που θα μας πείσει να το επιλέγουμε τακτικότερα.

Μάνθος

ΦΑΓΗΤΟ

3.5

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 24-07-2015

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

2.6

3.7

3.2

Αλήθεια πόσο Επαγγελματικό μπορεί να θεωρηθεί ένα μαγαζί (στο ωραίο σημείο που κατά τα άλλα βρίσκεται στην παραλία της πόλης), από τη στιγμή που κάθεσαι να φάς στις 10μιση το βράδυ και σου λένε ότι ξεμειναν απο γύρο χοιρινό. Αυτό είναι το ένα σοβαρό που έχω να παρατηρήσω και προτίμησα τελικά να μην παραγγείλω κάτι άλλο για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Οι υπόλοιποι της παρέας παρήγγειλαν 2 τυλικτά το ένα με κοτόπουλο και το άλλο με χοιρινό σουβλάκι και επιπλέον ένα σουβλάκι κοτόπουλο και ένα τυρί χαλούμι τα οποία όπως μου είπαν ηταν νόστιμα.

Η αντίδραση μου να φύγω νηστικός απο το εν λόγω μαγαζί έχει να κάνει με το ότι ίδιο φαινόμενο έχει ξαναπαρατηρηθεί την ίδια χρονική στιγμή, οπότε το δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Μία επαγγελματική επιχείρηση ποτέ δεν ξεμένει απο γύρο χοιρινό που ξέρουν οτι καταναλώνεται περισσότερο σε αυτή μάλιστα τη χρονική φάση μιας θερινής νύχτας.

Κατά τα άλλα το ίδιο σκηνικό με το μπουκάλι του νερού το εμφιαλωμένο. Στο φέρνουν στο τραπέζι και στο χρεώνουν και αν δεν το καταναλώσεις το αφαιρούν απο τον τελικό λογαριασμό. Η παρέα ζήτησε νερό βρύσης σε κανάτα που το έφεραν σχετικά δυσανασχετώντας

Επίσης ένα άλλο όχι και τόσο κομψό είναι ότι δεν παίρνεις παραγγελία πρώτα απο το διπλανό τραπέζι που κάθισε μετά απο εμάς και ύστερα σε εμάς. Κτυπάει πολύ άσχημα.

Από τιμές φυσιολογικές και εξ αιτίας κρίσης για το σημείο του μαγαζιού.

Ιαβέρης

ΦΑΓΗΤΟ

3.7

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 24-08-2014

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.4

3.5

3.7

Σχετικά όμορφη ταβέρνα-ψησταριά κοντά στη μικρή γέφυρα. Καθίσαμε χθες το βράδυ δυο άτομα για τα βασικά πριν το ποτάκι στο κρηπίδωμα.

Δεν βρήκαμε αμέσως τραπέζι γιατί γινόταν το έλα να δεις, αλλά με τη βοήθεια του ευγενικού υπεύθυνου τσιμπήσαμε το πρώτο διαθέσιμο τραπεζάκι μόλις μια παρέα αποχώρησε χορτασμένη.

 

Θα ξεκινήσω με τα άσχημα.

Αυτή η ιστορία με το μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή! Πριν ακόμα έρθει το παιδί να πάρει την παραγγελία, έρχεται ένα άλλο γκαρσόνι επιφορτισμένο, όπως φαίνεται, με το να πλασάρει στο τραπέζι το μπουκάλι. Δεν ξέρω, πρέπει να τους απασχολεί πολύ το θέμα αυτό του νερού, ή μάλλον να βγαίνει καλό μεροκάματο με τα μπουκάλια, αλλιώς δεν εξηγείται τόση εμμονή με τα νερά! Παλιότερα θυμάμαι στο ίδιο μαγαζί άφηναν το μπουκάλι πάνω στο τραπέζι, χωρίς να το έχεις παραγγείλει, κι αν το άνοιγες το πλήρωνες, όπως είναι φυσικό. Αλλά κι αυτό δεν ήταν καθόλου αστείο. Γιατί να μου φέρουν κάτι το οποίο χρεώνεται, χωρίς να το παραγγείλω; Δεν το καταλαβαίνω. Αν διψάσω θα τους το πω. Με την ίδια λογική, να μου φέρουν στο τραπέζι χωρίς να τις παραγγείλω πατάτες τηγανητές, κι αν τις φάω να μου τις χρεώσουν. Στο κάτω-κάτω, στο σπίτι μου πίνω τόνους νερό από τη βρύση. Τι δηλαδή, πρέπει να πάω στο Ψηστήρι για να απολαύσω ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό; Τι στην ευχή έχει αυτό το μπουκάλι; Μήπως θα είμαι ...πιο trendy αν έχω στο τραπέζι εμφιαλωμένο και όχι κανάτα;

Βέβαια, η τωρινή τακτική είναι άλλη: Το γκαρσόνι το επιφορτισμένο με την υπόθεση των εμφιαλωμένων νερών και το στρώσιμο του τραπεζομάντηλου έρχεται (πριν το γκαρσόνι των παραγγελιών) και σου λέει:

"Τι να σας φέρω; Μπυρίτσες ή εμφιαλωμένο νερό; Ε;..."

Και φυσικά, οι περισσότεροι θα πουν αμέσως και βιαστικά:

"Εεε, ναι, εεε..., νερό! Νερό!", έτσι, μηχανικά, χωρίς πολύ σκέψη. Λες και είναι ή το ένα ή το άλλο.

 

Δεν μου άρεσε επίσης και η σχεδόν απότομη συμπεριφορά τού (συνήθως ευγενικού) γκαρσονιού των παραγγελιών που όταν το ρωτήσαμε αν το μπουκάλι χρεώνεται μας απάντησε κοφτά και απότομα "Ναι! Φυσικά και χρεώνεται!". Καταλαβαίνω, κάνει ζέστη, είναι κουρασμένο, και έχει δυσφορήσει από τις πολλές ερωτήσεις πελατών πάνω στο ίδιο θέμα, αλλά ας καταλάβει κι εκείνο ότι η ερώτηση αυτή γίνεται γιατί ο τρόπος προώθηση του μπουκαλιού σου δίνει την εντύπωση ότι είναι προσφορά του μαγαζιού.

 

Κατά τα άλλα, οι γεύσεις του Ψηστηριού είναι από τις καλύτερες της πόλης. Η δε σως στον πίτα γύρο κοτόπουλο, απλά άπαιχτη. Το κοτομπέικον νοστιμότατο αλλά στο μέγεθος μου θυμίζει το πορτοφόλι του συνταξιούχου που όσο πάει και συρικνώνεται. Πέρυσι ήταν σχεδόν διπλάσιο σε ποσότητα. Οι τιμές μέτριες. Η εξυπηρέτηση καλή, δεν μπορώ να πω, τα παιδιά έτρεχαν με τον ιδρώτα να στάζει από παντού, μιας και η ταβέρνα ήταν πήχτρα στον κόσμο, σε μια νύχτα από τις θερμότερες του καλοκαιριού.

Μενέλαος Β.

ΦΑΓΗΤΟ

3.9

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 20-07-2014

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.7

3.9

3.7

Μία παρέα τριών φίλων αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τα φαγητά της συγκεκριμένης ψησταριάς που μας ενημέρωσαν ότι ανακαινίσθηκε προσφάτως και έχει θέα τόσο στην παραλία όσο και στην γέφυρα του Ευρίπου. Ο γύρος σε πίτα ήταν μέτριος. Αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το κοτομπέικον οι πατάτες και κυρίως το κόκκινο κρασί που ήταν γευστικότατο. Το σέρβις σε ώρα αιχμής θα το χαρακτήριζα γρήγορο με περιθώρια όμως περαιτέρω βελτίωσης.

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

3.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 08-07-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.2

3.7

3.3

Σε ένα όμορφο περιβάλλον επιλέξαμε πριν λίγες μέρες να τσιμπήσουμε σουβλάκια με την παρέα. Όμορφη νύχτα και δροσερή, ιδανική να σου ανοίξει την όρεξη. Το ψηστήρι που βρίσκεται στην παραλία της Χαλκίδας είναι ομολογουμένως από τα ωραία σε στήσιμο και περιοχή ψητοπωλεία της πόλης, αλλά εκείνο το βράδυ με έκανε να αναθεωρήσω πολλά από εκείνα που πίστευα για το μαγαζί.

 

Καταρχήν καθίσαμε σε ένα τραπέζι που δεν είχε μαζευτεί και ήταν ακόμα τα υπολείμματα των προκαθημένων μας. Μετά από το πέρας ενός τετάρτου περίπου και αφού εμείς καλέσαμε το προσωπικό άρχισαν να μαζεύουν. Την ίδια ώρα στο διπλανό από το δικό μας τραπέζι σέρβιραν ήδη πελάτες που ήρθαν μετά από εμάς στο μαγαζί. Και η βραδιά με τα περίεργα της δεν είχε τελειωμό αφού ενώ παραγγείλαμε σουβλάκια άρχισαν να μας σερβίρουν τις σαλάτες που προορίζονταν για άλλο τραπέζι.

 

Ένα από τα περίεργα συμβαίνοντα στη συνέχεια ήταν να μας φέρουν εμφιαλωμένο νερό δίχως να το παραγγείλουμε. Σε σχετική ερώτησή μας, μας εξήγησαν ότι αν δεν το ανοίγαμε δεν θα μας το χρέωναν. Απόρησα και σκέφτηκα το εξής πιο απλό. Γιατί δεν μας έφερναν νερό δικτύου από την αρχή και αν δεν το θέλαμε τότε να μας σέρβιραν το εμφιαλωμένο εφόσον το είχαμε παραγγείλει.

 

Υπό του μετρίου οι πίτες με κοτόπουλο που πήραμε, ωραίο το κρασάκι, σχετικά τσιμπημένες οι τιμές.

Σπύρος Β.

ΦΑΓΗΤΟ

3.2

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 02-07-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.5

3.1

2.5

Παιδιά θα τρελαθούμε; 2,30 ευρώ η πίτα καλαμάκι κοτόπουλο; Συγνώμη αλλά δε θα ξανα-πάρω.

 

Πήραμε χθες δυο άτομα δυο πίτα καλαμάκι κοτόπουλο, ένα καλαμάκι κοτόπουλο και 1 τεταρτάκι κόκκινο κρασί και δώσαμε 8,50 ευρώ περίπου.

 

Ευτυχώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Ίσως να μην πρέπει να αναφέρω ονόματα εδώ, θα πω απλώς ότι συνηθίζουμε να απολαμβάνουμε την πίτα μας με 1,50 ευρώ και 1,70 ευρώ σε άλλα μαγαζιά της πόλης. Σε ποσότητα και νοστιμότατα!

 

Το μόνο καλό, η περατζάδα στην παραλία, την οποία φυσικά την πληρώνεις χρυσάφι.

 

Τα παιδιά του σέρβις ευγενικά κι εξυπηρετικά.

 

Οι παραγγελίες έφτασαν γρήγορα. Οι γεύσεις μέτριες, τουλάχιστον για αυτά τα λίγα που καταναλώσαμε. Το κρασί πολύ καλό.

Ζωρζ

ΦΑΓΗΤΟ

4.1

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 05-06-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.1

3.7

3.8

Ένα από τα αγαπημένα μου στέκια για γύρο και σουβλάκι, χειμώνα - καλοκάιρι.

 

Προσπαθώ να καταλάβω τι κάνουν στον γύρο τους και είναι τόσο νόστιμος και έχω καταλήξει ότι είναι η πάπρικά τους και κάποιο πράσινο χορταρικό που βάζουν. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Δεν πνίγουν το γύρο τους στο κρέας κι αυτό ισορροπεί όλες τις γεύσεις από τα υπόλοιπα συστατικά που μπαίνουν μέσα και ιδίως από την καταπληκτική τους σως.

 

Η ατμόσφαιρα το καλοκαίρι είναι χαλαρωτική, δίπλα στη γέφυρα, με την περατζάδα της παραλίας. Το χειμώνα επίσης, ζεστή ατμόσφαιρα.

 

Θα εξυμνήσω το ροζέ κρασάκι τους που τόσο χρόνια παραμένει ακριβώς το ίδιο. Λίγο δυνατό, ακριβώς όπως το θέλω.

 

Το προσωπικό εξυπηρετικό, οι παραγγελίες φτάνουν γρήγορα, ακόμα και σε μέρες μεγάλης αιχμής.

 

Ειλικρινά δεν έχω κάτι να τους ψεγαδιάσω.

ΑzTek

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 27-05-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.0

3.5

3.8

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα της Χαλκίδας.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο να σημειώσω.

 

Παίρνω συνήθως το λουκάνικό του που είναι σαν ένα χοντρό φρανκφούρτης σε ξυλάκι όπως το σουβλάκι, με πολύ καλύτερη όμως γεύση από αυτό του σούπερμάρκετ.

 

Οι τιμές του κανονικές.

 

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

72%

71%

72%

70%

ψητοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr