Παλαιολόγος

Χαλκίδα

3.7

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.7

3.9

3.8

3.4

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.7

3.7

3.6

3.7

κριτικές

Condor

ΦΑΓΗΤΟ

3.7

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 09-06-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

3.8

3.4

Κυριακή του Τυφλού επιλέξαμε μια παρέα 4 ατόμων να επισκεφθούμε το ουζερί ψαροταβέρνα Παλαιολόγος στον Αγ Μηνά Χαλκίδας. Σε ένα δροσερό και σκιερό περιβάλλον απολαύσαμε θαλασσινούς μεζέδες.

 

 

Συγκεκριμένα πήραμε μια ντοματοσαλάτα και μια χόρτα, μια μερίδα γαύρο, μια μακαρονάδα με γαρίδες, ένα σαγανάκι με γαρίδες κόκκινο, μια καλαμαράκια τηγανιτά. Και μια σαρδέλα ψητή.

 

Το σαγανάκι γαρίδες ήταν αρκετά νόστιμο και η μακαρονάδα ήταν άψογα μαγειρεμένη με τα μακαρόνια αλντέντε βρασμένα. Λιγότερο εντύπωση μας έκαναν οι σαρδέλες που ίσως να μην ήταν και στην εποχή τους αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν ψηθεί καλύτερα. Αρκετά εύγευστο το λευκό ξηρό κρασί που ήπιαμε που αν και παραγγείλαμε ποσότητα δεν φάνηκε να μας ενοχλεί στο κεφάλι.

 

 

Οι τιμές σχετικά τσιμπημένες αφού μας ήρθε περίπου 20 ευρω το άτομο. Το σέρβις γρήγορο και πάνω στον πελάτη. Το παρκάρισμα στα μείον ιδίως επειδή ήταν Κυριακή και είχε πολύ ξένο κόσμο και επισκέψεις πούλμαν. Την κατάσταση ανακουφίζει κάπως το πάρκιν που βρίσκεται όπισθεν του καταστήματος γιατί στον ούτως άλλως στενό παραλιακό δρόμο παρατηρήθηκε εκείνη την ώρα σχετική συμφόρηση.

 

 

Και κάτι ακόμα. Είναι Κυριακή μεσημέρι και ο κόσμος επιλέγει να βγει από το σπίτι του για να πάρει τον αέρα του και να ξεδώσει. Λίγη μουσική δεν βλάπτει. Μουσική συμβατή σε ταβέρνα. Η καλή και διακριτική και σωστή σε ένταση μουσική ομορφαίνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και προσδίδει πόντους στα σύν του καταστήματος.

 

 

 

74%

76%

74%

71%

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

ψαροταβέρνα / ουζερί

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr