Οδύσσεια

Χαλκίδα

3.5

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.3

3.2

3.5

3.2

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.6

3.5

3.8

3.7

κριτικές

Ιαβέρης

ΦΑΓΗΤΟ

3.3

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 21-06-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.2

3.5

3.2

Όμορφο, καινούργιο ουζερί-τσιπουράδικο στην απέναντι όχθη της Χαλκίδας. Καθίσαμε το περασμένο σάββατο με ένα φίλο. Δε θα πω ότι έφυγα απογοητευμένος αλλά για καινούργιο μαγαζί θα περίμενα κάτι περισσότερο. Τι;

Εξαιρώντας τους πραγματικά καταπληκτικούς κολοκυθοκεφτέδες και τη γεμιστή πατάτα, όλα τα υπόλοιπα ήταν ντεζαβού, δηλαδή μια από τα ίδια, δεν ξεχώριζε για κάτι το ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα ουζερί που έχω επισκεφτεί. Α, ξέχασα, οι τηγανητές του πατάτες ήταν το κάτι άλλο. Ίσως οι καλύτερες που έχω φάει έξω εδώ και πολύ καιρό. Το χύμα τσίπουρό τους προσωπικά δεν μου άρεσε. Τα στρόμπια του και τα όστρακά του φρέσκα, η γαρίδα σαγανάκι του δεν μου άρεσε, τα υλικά μέσα ήταν σαν άδετα μεταξύ τους, οι γαρίδες μικρές.

Ο σερβιτόρος ευγενικός. Η εξυπηρέτηση καλή μέχρι που πλάκωσε κόσμος. Εκεί έδειξαν να τα χάνουν λίγο και να υπάρχει ένας πανικός μέσα. Σε γενικές γραμμμές είναι ένα μαγαζί που δείχνει να ψάχνει να βρει τα πατήματά του, τόσο στην οργάνωση όσο και στο μενού. Αξίζει να πάρουν την ευκαιρία τους. Η ατμόσφαιρα όμορφη, ρομαντική, με θέα τη νυχτερινή παραλία της Χαλκίδας και η μουσική που έπαιζε από τα ηχειάκια είναι ό,τι ακριβώς θα έπρεπε για ουζερί-τσιπουράδικο.

Οι τιμές ωστόσο τσιμπημένες. Για 1 κόκκινο σαγανάκι γαρίδα, 1 στρόμπια, 1 κυδώνια, 1 καβουροσαλάτα, δυο πατάτες τηγανητές, ένα τεταρτάκι τσίπουρο κι ένα νερό, δώσαμε 40 ευρώ! Τους κολοκυθοκεφτέδες και την ψητή πατάτα δεν τα βάζω στην τιμή γιατί ήταν προσφορά του καταστήματος και δεν ήταν στην παραγγελία μας.

 

 

69%

67%

73%

69%

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

τσιπουράδικο

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr