Μιχάλης

Παραλία Αυλίδας

4.0

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.1

3.9

4.0

3.9

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.1

4.0

4.0

4.0

κριτικές

Προκόπης

ΦΑΓΗΤΟ

4.1

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.8

4.0

3.8

Μας έκανε θετική εντύπωση το εσωτερικό του μαγαζιού. αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα λουξ σαλόνι  και όχι σε ψαροταβέρνα. Ένα ιδιότυπο σαλόνι που εξέχουσα θέση έχει το στοιχείο του νερού, παρότι βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Τα ενυδρεία που είναι εντός του χώρου σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι κυριολεκτικά δίπλα στο βυθό. Σε αυτά βλέπεις από αστακούς μέχρι και τροπικά ψάρια Δοκιμάσαμε και απολαύσαμε αστακομακαρονάδα, από τις καλύτερες που έχουμε πάρει για να μην πω η καλύτερη. Οι τιμές ελαφρώς τσιμπημένες Αν και επισκέπτες στην περιοχή, μας ενθουσίασε και θα ξανάπαμε όταν ξαναβρεθούμε εκεί κοντά.

 

Τασούλα

ΦΑΓΗΤΟ

4.1

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Φεβρουάριο 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.0

3.9

Καλοψημένα τα ψάρια σε εξαιρετικές γεύσεις. Σε ένα απίστευτα όμορφο μέρος. Ξεχωριστή και η σαλάτα του με θαλασσινά που πήραμε. Αν και πρώτη φορά, μείναμε ενθουσιασμένοι και από το εσωτερικό του και τη διακόσμηση. Καθαρό αστραφτερό σου δίνει την αίσθηση του χλιδάτου. Πολύ καλή και η συμπεριφορά των σερβιτόρων. Οι τιμές του πολύ καλές για αυτά που προσφέρει. Αυτό που κάπως μα δυσκόλεψε είναι το παρκάρισμα. Ο παραλιακός δρόμος της Αυλίδας σε αυτό το σημείο είναι κάπως στενός και δεν είναι τόσο εύκολο το κοντινό παρκάρισμα τουλάχιστον την ώρα που πήγαμε.

 

Ψαροταβέρνα

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

79%

80%

79%

82%

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr