Μέδουσα

Λευκαντί

3.9

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.9

4.1

3.8

3.9

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.1

3.8

3.9

3.8

κριτικές

Κάτια - Άλεξ

ΦΑΓΗΤΟ

3.8

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Ιανουάριο 2019

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.1

3.9

3.8

Συμπαθητικός ο μέσα χώρος με έμφαση στο παλιό. Ευγενικό και γρήγορο το σερβίρισμα. Το Σαγανάκι γαρίδα λευκό ήταν ναι μεν καλό αλλά είχε περισσότερο λεμόνι από όσο έπρεπε και ξύνιζε.

Δοκιμάσαμε σε αντιπαραβολή και ένα κόκκινο σαγανάκι γαρίδα και ήταν όλα τα λεφτά. γευστικό πλούσιο σε σάλτσα πηχτή και χορταστικό.

Οι γαρίδες ψητές εξίσου νόστιμες. το κρασί το λευκό δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα, μέτριο θα έλεγα. Ενημερωθήκαμε ότι θα έχει και ζωντανή μουσική μέσα κατά τη χειμερινή σεζόν. Ο χώρος νομίζω ότι προσφέρεται και πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή για όσους ψάχνουν τον συνδυασμό αυτών.

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 29-06-2016

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.1

3.7

3.9

Δίπλα στο κύμα κυριολεκτικά σε ένα  κεντρικό σημείο της παραλίας Λευκαντί και πάνω στην αμμουδιά απολαύσαμε τις ξεχωριστές γεύσεις του μαγαζιού. Το τυροπιτάρι ήταν αρκετά νόστιμο όπως επίσης και οι γαρίδες πανέ που μύριζαν θάλασσα.

Οι πατάτες καθαρισμένες πολύ ψιλές στο χέρι και τραγανιστές. Το πλοκάμι κταπόδι που ακολούθησε ήταν από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει, γευστικότατο και καλό ψημένο όπως έπρεπε να είναι. Ήπιαμε σε λογικά πλαίσια τσιπουράκι και ούζο.

Ως πρός τις τιμές η Μέδουσα δεν μας έτσουξε καθόλου καθώς για αυτά πληρώσαμε σε λογικά πλαίσια 32 ευρώ.

Αυτή η έναστρη καλοκαιρινή βραδιά θα μας μείνει αξέχαστη και σκοπεύουμε να ξαναπάμε. Σχετικά εύκολο το παρκάρισμα και γρήγορο το σερβίρισμα..

80%

79%

77%

77%

ουζερί / εστιατόριο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr