Λαμπρούκος

Νέα Λάμψακος

3.1

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

2.8

3.4

3.2

3.0

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.1

3.5

3.1

3.2

κριτικές

Σωκράτης

ΦΑΓΗΤΟ

2.8

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 27-06-2015

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.4

3.2

3.0

Παρέα τριών ατόμων παραγγείλαμε 2 σαγανάκια γαρίδα ένα λευκό και ένα κόκκινο.

Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω ξαναδοκιμάσει τόσο άνοστο και άγευστο σαγανάκι στην περιοχή με την σάλτσα να μην είναι καθόλου δεμένη. Όσο για την ποσότητα καλύτερα να μη το σχολιάσω (υπερβολικά μικρή με τις γαρίδες τις μικρότερες που έχω δοκιμάσει σε μέγεθος. Ως προς τα άλλα τα άλλα οι γαρίδες πανέ προς το μέτριο. Οι σωλήνες ψητές και αυτές μικρές στο μέγεθος, πηραμε επίσης καλαμάρι τηγανητό (κατεψυγμένο) και αυτό όχι καλοτηγανισμένο.

Τα μόνα τελικά που άξιζαν ήταν τα ψωμάκια που μας έφεραν στην αρχή, οι τηγανιτές πατατες του, η τοματοσαλάτα και το λευκό κρασί.

Όσο για τις τιμές θα τις θεωρήσω τσιμπημένες για την ποσότητα και ποιότητα των όσων σερβιρίστηκαν, 3 άτομα πληρώσαμε 47,50 ευρώ. Γλυκό η φρούτο δεν έιχε σαν επιδόρπιο.

Τα φώτα, γιατί καθίσαμε στο μπροστινό τμήμα προς τη θάλασσα ίσως να ήταν ο μαγνήτης για τα ομολογουμένως πολλά κουνούπια και μυγάκια που ήταν ενοχλητικά τη βραδινή ώρα εκείνη από ένα σημείο και μετά.

Αρκετά εύκολο το παρκάρισμα και γρήγορο το σερβίρισμα.

59%

69%

63%

62%

ουζερί

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr