Κεχρημπάρι

Λευκαντί

3.9

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

4.3

3.9

3.8

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.1

3.9

3.8

3.9

κριτικές

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.3

3.9

3.8

Ένας καλοφτιαγμένος χώρος με θαμώνες όλων των ηλικιών όταν και πήγαμε. Μου έκανε εντύπωση ο μέσα χώρος που θύμιζε κάτι από σαλόνι σπιτιού και όχι τόσο τσιπουράδικο. Πεντανόστιμοι οι θαλασσομεζέδες που πήραμε. Το σαγανάκι γαρίδα κόκκινο με τριμμένο τυρί επάνω, ήταν αρκετά εύγεστο  απλά κατά τη γνώμη μου η σάλτσα ήταν όχι τόσο καλά δεμένη (αραιή). Από τα υπόλοιπα ήταν όλα λαχταριστά. Οι γαρίδες πανέ και οι σωλήνες ήταν ξεχωριστά. Πατάτες τηγανιτές από τις καλύτερες Η μοναδική μου ένσταση ίσως έχει να κάνει με την ποσότητα όσων καταναλώσαμε. Θεωρώ ότι 2-3 τεμάχια γαρίδες παρα πάνω η και σωλήνες δεν θα έριχναν τον προϋπολογισμό του μαγαζιού έξω, μιας και είναι ιδιαίτερα γευστικά. Έτσι οι τιμές είναι ναι μεν σε λογικά πλαίσια αλλά αν προσέξουν λίγο και την ποσότητα τότε πιστεύω ότι θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Ιδιαίτερο το λευκό κρασί σας το συστήνω και εξαιρετικό το σέρβις. Η ταχύτητα που σερβιριστήκαμε και με αρκετές παρέες καθώς ήταν Παρασκευή βράδυ, δεν έχει προηγούμενο. Μέσα σε 10 λεπτά της ώρας το πολύ μας είχαν έρθει όλα. Μιλάμε ίσως για το ταχύτερο σέρβις που μου έτυχε ποτέ σε μαγαζί. Τους δίνω το βραβείο ταχύτητας ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Πιστεύω επίσης ότι με βελτιωμένο καιρό και ο εξωτερικός χώρος που βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για όσους βρεθούν εκεί.

Το μους σοκολάτα στο τέλος μας γλύκανε όσο έπρεπε σερβιρισμένο από τα χεράκια της Μαρίας.

81%

72%

77%

77%

ουζερί / τσιπουράδικο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr