Καραγκιόζης

Χαλκίδα

3.6

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

3.6

3.4

3.7

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.7

3.4

3.6

3.6

κριτικές

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 30-01-2014

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.6

3.4

3.7

Ένα μαγαζί που επιτέλους προσφέρει κάτι διαφορετικό στην Χαλκίδα με πολύ καλές τιμές. Ξεκίνημα καλοκαιρινό με τραπεζάκια έξω στο γκαζόν της πλατείας που βρίσκεται στην σκιά της πολιούχου Αγ. Παρασκευής άλλα και της οικίας Βαίλου που αποτελούσε την Λότζια κατά την Ενετοκρατία στο Νεγκροπόντε. Παραδοσιακό γλυκοπωλείο με γλυκά κουταλιού καθώς και άλλα γλυκά ταψιού που είναι έκπληξη γιατί κάθε φορά θα βρείτε κάτι το διαφορετικό. Το ίδιο θα διαπιστώσετε όσοι καθίσετε και για μεζεδάκια. Δεν θα τα βρείτε στον τιμοκατάλογο καθώς τα ακούτε από το στόμα του σερβιτόρου. Προσωπικά δοκίμασα το εξαιρετικό σαγανοτυρι, σας το συστήνω αν το έχει την ημέρα που θα πάτε και καταπληκτικό κεμπάπ. Η μπύρα ρέει άφθονη. Είναι το μοναδικό μαγαζί από όσα έχω επισκεφθεί μέχρι στιγμής που σου έρχεται παγωμένη βαρελίσια μπύρα μέχρι και τρία λίτρα στο τραπέζι και σερβίρεις εσύ όση θέλεις στην παρέα αλλα και σε φίλους. 2 άτομα πληρώσαμε για τρια λίτρα μπύρας και για τρια πιάτα με μεζέδες 32 ευρώ αλλα χορτάσαμε και θα ξαναπάμε.

Ο « Καραγκιόζης» σαν ιδέα ήρθε να προσθέσει κάτι σε αυτή τη σημαντική γωνιά του ιστορικού κέντρου και είμαστε σίγουροι ότι με λίγη προσοχή θα πάει πολύ καλά και στη συνέχεια. Σχετικά άνετο το παρκάρισμα άλλα όχι στις βραδινές ώρες αιχμής η κατά τις ώρες και τις μέρες ανοικτών καταστημάτων.

77%

70%

70%

73%

μεζεδοπωλείο / γλυκοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr