Καπάκι

Χαλκίδα

3.4

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.7

3.5

3.2

3.1

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.6

3.5

3.3

3.3

κριτικές

Ιαβέρης

ΦΑΓΗΤΟ

3.7

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 30-05-2014

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.5

3.2

3.1

Συμπαθητικό μαγαζί με σχετικά ζεστό περιβάλλον. Μου έκανε εντύπωση η μεγάλη ποικιλία πιάτων στο μενού, με αρκετά φαντεζί ονόματα μπορώ να ομολογήσω.

Οι γεύσεις του αρκετά καλές, μεζέδες παρουσιασμένοι σε όμορφα πιατικά και γενικώς όμορφα πλασαρισμένοι. Μου άρεσαν οι τυροκροκέτες του αλλά και τα παϊδάκια κοτόπουλο που ήταν καλοψημένα αν και λίγα σε ποσότητα. Επίσης η τυροκαυτερή του πολύ ιδιαίτερη αλλά κυρίως οι τηγανητές του πατάτες, χοντροκομμένες και με τη φλούδα της πατάτας να μην έχει αφαιρεθεί και να προσθέτει ξεχωριστή γεύση στο σύνολο. Το κρασί του καλό, το κόκκινο, όπως και το λευκό του.

Οι μερίδες γενικώς μου φάνηκαν μικρές.

Η εξυπηρέτηση σχεδόν γρήγορη αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το ύφος των σερβιτόρων που, αν και ευγενικοί, έδειχναν κάπως σα να δουλεύουν με το ζόρι.

Το βράδυ που καθίσαμε εμείς υπήρχε ζωντανή έντεχνη μουσική. Φτιάχτηκε ωραία ατμόσφαιρα και το παιδί που τραγουδούσε τρεις ώρες ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ είχε καταπληκτική και μεστή φωνή. Για την ιστορία, έμαθα ότι λέγεται Σπύρος Κορδεράς, ένα παιδί που πιστεύω θα απαχολήσει τον πανελλήνιο καλλιτεχνικό χώρο μελλοντικά.

Όσον αφορά στις τιμές του, θα αναφέρω ότι μου φάνηκε γενικώς ακριβό μαγαζί. Ενώ στο μενού οι τιμές των πιάτων δείχνουν σχετικά καλές, δεν μπορώ να καταλάβω πως 4 άτομα που είμασταν, με μια σχετικά λιτή παραγγελία, πληρώσαμε 91 ευρώ. Ίσως σε ξεγελούν οι τιμές των πιάτων στο μενού με 5, 6, 7 ευρώ και παίρνεις το κάτι παραπάνω. Αν και τα πιάτα μας ήταν μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, ίσως και και λίγο από το άλλο. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ούτε και μπόρεσα να τσεκάρω την απόδειξη να δω τι ήταν εκείνο που εκτόξευσε τον λογαριασμό γιατί κέρασε άλλος και δεν είχα πρόσβαση ώστε να ελέγξω.

 

Θα ξαναπάω; Πιθανόν. Αν τη μέρα εκείνη έχει το ιδιο μουσικό πρόγραμμα, ναι ίσως να ξαναπάω. Με μια καράφα κρασάκι, και 2 πιατάκια, θα είμαι τεράστιος...

73%

70%

65%

64%

μεζεδοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr