Imperial

Αρτάκη

3.7

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.6

4.0

3.6

3.4

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.7

3.9

3.6

3.7

κριτικές

Ζόρζιο Κ.

ΦΑΓΗΤΟ

3.2

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Ιούλιο 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.0

3.3

3.1

Επισκέπτομαι το Imperial εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Από φοιτητής. Έχω πάρει σχεδόν τα πάντα, έχω καθίσει με άπειρες παρέες και συνοδούς. Ήταν κυρίως οι εποχές όπου η παρέα και η όμορφη ατμόσφαιρα σχεδόν σκέπαζαν ο,τιδήποτε αρνητικό στο φαγητό. Σήμερα πια, σήμερα που οι γευστικές μου απαιτήσεις και ικανότητες σε επαγγελματική πια κλίμακα έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, μπορώ να πω ότι η κουζίνα του εν λόγω εστιατορίου είναι πολύ μα πολύ κατώτερη των πρώιμων εντυπώσεών μου. Όλα του σχεδόν τα πιάτα είναι κατά τη γνώμη μου χοντροειδώς μαγειρεμένα, με έτοιμες σάλτσες και γενικώς με έμφαση στην ευκολία και όχι στο ραφινάρισμα. Θα ρισκάρω να πω ότι τουλάχιστον οι πίτσες του βγαίνουν από την κατάψυξη, έτοιμες από την προηγούμενη μέρα για αποσυμφόρεση της επόμενης. Όλα αυτά φυσικά καλύπτονται, πάντα κατά τη γνώμη μου, από ένα κουβαρτηλίκι και μια απλοχεριά στις ποσότητες ώστε να φύγεις σκασμένος στο φαϊ κι εν κατακλείδι ικανοποιημένος από τη σχέση ποσότητας και τιμής που κατέβαλες ως αποζημίωση στο τέλος της επίσκεψής σου. Κι αν προσθέσεις σ αυτό και το εξίσου large επιδόρπιο, τότε είναι που θα ξανάρθεις και θα φέρεις κι άλλους πέντε μαζί σου.

Όποιος είναι ψαγμένος και ραφιναρισμένος στις γεύσεις και δεν εντυπωσιάζεται απλά από ένα νόστιμο και καλομαγειρεμένο πιάτο, θα καταλάβει τι εννοώ.

Το μαγαζί μέσα είναι η προσωποποίηση του επαρχιωτισμού και της κακογουστιάς, έξω πολύ πιο όμορφο και ατμοσφαιρικό.

Κριστομπάλ

ΦΑΓΗΤΟ

4.1

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 19-12-2015

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.0

3.9

3.8

Η τελευταία επίσκεψη μας στον μαγαζί ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Μετά από ένα μεγάλο ομολογουμένως Χρονικό διάστημα βρέθηκα σε ένα χώρο που επί χρόνια ήταν στέκι εξόδου ως προς το καλό φαγητό. Σαφώς ανανεωμένο με μια ανακαίνιση που επί τέλους το συγκεκριμένο μαγαζί την ζητούσε εδώ και χρόνια και που όπως μάθαμε ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες. Ελπίζω η ίδια ανακαίνιση να επεκταθεί και στα τραπεζοκαθίσματα που για την ώρα ήταν τα μόνα που σου θύμιζαν κάτι από το παρελθόν στον εσωτερικό χώρο. Ωραία η ατμόσφαιρα, ευγενέστατο το προσωπικό και το κυριότερο η ίδια ίσως και καλύτερη ποιότητα στην πίτσα ιμπέριαλ που παραγγείλαμε τα δύο άτομα που βρεθήκαμε εκεί. Μία πίτσα με Σάλτσα ντομάτα Ζαμπόν μπέικον, Σουτζούκι λουκάνικο Φρανκφούρτης, πιπεριά, μανιτάρια, τυρί. Το λευκό κρασάκι πραγματικά ξεχωριστό.

Πληρώσαμε 10 ευρώ και θα ξανάπαμε. To επιδόρπιο ήρθε και έκλεψε την παράσταση, ευγενική προσφορά του καταστήματος στους πελάτες. Γλυκιά κρέπα με μπάλες παγωτού και σαντιγί με σιρόπι σοκολάτα. Μπορείς αραγε να αντισταθείς; Άνετο το παρκάρισμα.

73%

79%

72%

71%

εστιατόριο / πιτσαρία

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr