Η Σπηλιά

Χαλκίδα

3.5

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.4

3.5

3.5

3.6

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.5

3.4

3.3

3.6

κριτικές

Ζωρζ

ΦΑΓΗΤΟ

3.4

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 03-04-2014

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.5

3.5

3.6

Λοιπόν το μεζεδοπωλείο είναι αρκετά καλό. Όμορφη ατμόσφαιρα και σχετικά καλοί οι μεζέδες του, τουλάχιστον αυτά που εμείς δοκιμάσαμε. Το κόκκινό του σαγανάκι γαρίδα είναι καταπληκτικό, μάλλον το πιο νόστιμο που έχω δοκιμάσει ποτέ! Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τα υπόλοιπα, τα οποία κινούνται στο πλαίσιο του απλώς καλού έως ουδέτερου.

Εξυπηρέτηση καλή και γρήγορη (είμασταν βέβαια τρεις παρέες όλες κι όλες, δεν υπήρχε μεγάλη πίεση). Οι άθρωποι του μαγαζιού ευγενικοί και πρόθυμοι.

Τρία άτομα πήραμε 1 σαγανάκι γαρίδα κόκκινο, 1 γαρίδες πανέ (το πιάτο πρέπει να δουλευτεί πολύ ακόμα για καλύτερη γεύση), 1 πετροσωλήνες ψητές (θα θέλαμε μεγαλύτερα τα κομμάτια), 1 πατάτες τηγανητές (δεν μου άρεσαν καθόλου) και 1 μισόλιτρο ροζέ (πολύ καλό). Πληρώσαμε 26 ευρώ, ποσό ξεχειλωμένο προς τα πάνω, αναλογικά με αυτά που καταναλώσαμε.

 

Θα ξαναπήγαινα για το κόκκινό του σαγανάκι κι επίσης για να δοκιμάσω και άλλους μεζέδες του. Κυρίως όμως για το όμορφό του, απλό αλλά ατμοσφαιρικότατο για μεζεδοπωλείο περιβάλλον!

 

69%

69%

68%

72%

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

τσιπουράδικο / ουζερί / μεζεδοπωλείο

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr