Συχνές ερωτήσεις φίλων του menu4you

1. Γιατί αυτό το site;

 

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι η προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων οι οποίοι θέλουν κι επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα των παροχών και των υπηρεσιών των εστιατορίων τα οποία όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε επισκεφθεί ή που σκοπεύουμε να επισκεφθούμε στο άμεσο μέλλον. Οι υπηρεσίες και παροχές όμως αυτές είναι σε πολλές περιπτώσεις από προβληματικές εως απαράδεκτες.

 

Η υπόθεση "εστιατόριο" δεν είναι μια απλή υπόθεση. Επιχειρώ στο χώρο της εστίασης σημαίνει κατέχω μια υψηλή κατάρτιση στο χώρο αυτό καθώς και μια αληθινή κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη που θα με προτιμήσει από κάποιον άλλο, που θα με τιμήσει με την παρουσία του και που εντέλει θα μου δώσει δουλειά.

 

Όπως όλοι, έτσι κι εμείς έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με απαράδεκτες υπηρεσίες από πολλά μαγαζιά του χώρου. Θεωρούμε ωστόσο ότι πολλά από αυτά έχουν μεγάλες προοπτικές βελτίωσης. Πιστεύουμε ότι μέσα από το menu4you.gr πολλά λιμνάζοντα προβλήματα αυτών των επιχειρήσεων θα βρουν ουσιαστική διέξοδο.

 

Το menu4you.gr είναι με αυτόν τον τρόπο πλάι όχι μόνο στον πελάτη που δικαίως απαιτεί τις υπηρεσίες που θα πληρώσει από το πορτοφόλι του αλλά και στον επιχειρηματία που, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες του, θα επιβιώσει μέσα σ' αυτόν τον πραγματικά δύσκολο κι απαιτητικό χώρο του επιχειρείν.

 

 

 

 

2. Πως ελέγχεται η αξιοπιστία των κριτικών και πως γίνεται η αξιολόγησή τους;

 

Κακά τα ψέματα, η αξιολόγηση των κριτικών που λαμβάνει καθημερινώς το menu4you.gr δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

 

Κάποιες από τις κριτικές που φτάνουν στα χέρια μας βγάζουν μάτι με τις κακοπροαίρετες και υστερόβουλες προθέσεις τους ενώ κάποιες άλλες αξιολογούνται σαν ύποπτες με αποτέλεσμα να κόβονται στο δρόμο προς τη δημοσίευσή τους.

 

Είναι εμφανές ότι υπάρχει ένας αριθμός επιχειρηματιών που χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους για να βελτιώσει τις βαθμολογίες του εστιατόρίου τους, είτε γράφοντας κριτικές για την επιχείρησή τους, είτε βάζοντας άλλους να γράψουν ψεύτικες κριτικές είτε γράφοντας αρνητικές κριτικές για εστιατόρια με τα οποία βρίσκονται σε μια διαδικασία συνεχούς κι έντονου αναγωνισμού.

 

Αν το menu4you.gr επέτρεπε να δημοσιεύονται κριτικές χωρίς κανέναν έλεγχο, τότε από τη μια μεριά θα έχανε την αξιοπιστία του και τη φήμη του ως μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα για τους επισκέπτες του, και από την άλλη θα ήταν άδικο για τα σωστά κι έντιμα εστιατόρια που αγωνίζονται για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους να δεχτούν πλήγμα και να μην εκμεταλλευτούν τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που βγάζουν.

 

Δυστυχώς, λόγω αυτής της λογικής της αξιολόγησης, κάποιες κριτικές που δε θα έπρεπε να χαθούν, δε θα δουν ποτέ τη χαρά της δημοσίευσης. Είναι ένα τίμημα που πρέπει να ληφθεί προς χάριν της αντικειμενικότητας αυτής της ιστοσελίδας.

 

Το menu4you.gr έχει πλέον με τον καιρό αποκτήσει την πείρα εκείνη που του επιτρέπει να αναγνωρίζει στο μέτρο του δυνατού τις αμφιλεγόμενες κριτικές και να τις βάζει σε καραντίνα. Λέξεις κλειδιά, ύφος, σύνταξη και συνδυασμοί όλων αυτών, βοηθούν το menu4you.gr να απορρίψει πονηρές, μη ειλικρινείς και υστερόβουλες κριτικές.

 

Επίσης, δεχόμενοι μόνο κριτικές που βαδίζουν πάνω στις απαιτήσεις μας οι οποίες αποτυπώνονται στους ΟΡΟΥΣ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ της ιστοσελίδας μας αλλά και δίνοντάς σας ακριβείς οδηγίες για το τι πρέπει να αποφύγετε καθώς φτιάχνετε την κριτική σας περιορίζουμε ακόμα περισσότερο τα περιθώρια λάθους. Ωστόσο, ποτέ κανείς δε θα είναι σε θέση να είναι 100 % απόλυτος για την αληθινή πρόθεση μιας φαινομενικά σωστής κριτικής.

 

Τέλος, στο μέτρο του δυνατού, το menu4you.gr προσπαθεί να επιβεβαιώσει από μόνο του μεγάλο μέρος των κριτικών που του αποστέλονται, είτε με απευθείας αυτοψία, είτε μέσω ανθρώπων που εμπιστεύεται, είτε μέσω τηλεφωνικής επαφής με τα ίδια τα καταστήματα.

 

 

 

 

3. Τι σχέση έχει το menu4you με τα εστιατόρια που σχολιάζονται μέσα στο site;

 

Έχει την ίδια ακριβώς σχέση που έχει ο οποιοσδήποτε από εσάς επιθυμεί να απολαύσει ένα νόστιμο φαγητό, σε ένα όμορφο περιβάλλον, δεχόμενος ένα αξιοπρεπές σέρβις και πληρώνοντας ένα λογικό ποσό με βάση το τι έφαγε.

 

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr