Ευθύνη και δεσμεύσεις του menu4you

Το menu4you.gr δεν ευθύνεται και δεν υιοθετεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων που υποβάλουν οι χρήστες του συστήματός του.

 

 

Το menu4you.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει μεμονωμένες κριτικές κάθε χρήστη που δεν συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης του.

 

 

Κάθε χρήστης οφείλει να σχολιάζει και να βαθμολογεί με ευπρέπεια. Το περιεχόμενο του σχολιασμού του απαγορεύεται να είναι υβριστικό, απειλητικό, δυσφημιστικό, προσβλητικό, άσεμνο, σκανδαλώδες, εμπρηστικό, εκβιαστικό, ψευδές, ρατσιστικό, πορνογραφικό ή ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο.

 

 

Το περιεχόμενο του σχολιασμού απαγορεύεται να περιλαμβάνει περιστατικά σημαντικού υγειονομικού ενδιαφέροντος με αναφορά σε συγκεκριμένα στοιχεία και περιστατικά που δεν είναι δυνατόν να αποδειχθούν, να περιγράφει επεισόδια αντιδικίας ανάμεσα σε πελάτες και μέλη του προσωπικού του καταστήματος ή να αναφέρει περιπτώσεις μη συμμόρφωσης με το νόμο από την πλευρά του προσωπικού του καταστήματος.

 

 

Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ονομαστικές αναφορές στο προσωπικό ή στους επιχειρηματίες στους οποίους ανήκουν τα καταστήματα.

 

 

Το menu4you.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει μεμονωμένες κριτικές κάθε χρήστη που με τις ενέργειές του στην ιστοσελίδα επιχειρεί να χρησιμοποιήσει συστηματικά την δυνατότητα δημοσίευσης κριτικών για να διαφημίσει άλλες ιστοσελίδες, υπηρεσίες ή προϊόντα.

 

 

Απαλλάσσει το δικτυακό τόπο και το φορέα του από οποιοδήποτε κόστος δικαιώματος εκμετάλλευσης, αμοιβή και οποιαδήποτε άλλο χρέος προς οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο εξαιτίας της δημοσίευσης στο δικτυακό τόπο του περιεχομένου που έχει υποβάλει.

 

 

Όταν έχει διαπιστωθεί οτι κάποιο εστιατόριο λειτουργεί πλέον υπό νέα διεύθυνση διατηρώντας το ίδιο όνομα, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν όλες τις παλαιότερες κριτικές προκειμένου να προλάβουν παρανοήσεις.

 

 

Με την ανάρτηση κριτικής στο menu4you.gr εγγυάστε ότι το περιεχόμενο αποτελεί δικό σας πνευματικό δημιούργημα και σας ανήκει.

 

 

Συγχρόνως, με την ανάρτηση της κριτικής σας παραχωρείτε την διαρκή, ανέκκλητη, άνευ ανταλλάγματος και μεταβιβάσιμη σε τρίτους άδειά σας στο menu4you.gr να παραχωρεί, αναρτά, μεταφράζει, τροποποιεί, αναπαράγει, προβάλλει στο κοινό και εν γένει χρησιμοποιεί καθ' οιονδήποτε τρόπο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό ή μη και για οποιονδήποτε σκοπό τις κριτικές σας.

 

 

Εάν δεν συμφωνείτε με την ως άνω παραχώρηση αδείας, σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε κριτικές ή άλλο περιεχόμενο στο menu4you.gr . Εν γένει συμφωνείτε ότι οιαδήποτε περιεχόμενο μοιράζεστε μαζί μας θα καλύπτεται από την ανωτέρω άδεια.

 

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr