Έλα να Δεις

Νέα Αρτάκη

3.3

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.2

3.3

3.3

3.2

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.3

3.4

3.3

3.3

κριτικές

Τζιμάκος

ΦΑΓΗΤΟ

3.2

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 21-06-2014

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.3

3.3

3.2

Ένα μέτριο κατά τη γνώμη μου ουζερί σην παραλία της Νέας Αρτάκης. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Στα θετικά του η θέση του, πάνω σχεδόν στο κύμα, αλλά και η όμορφη ατμόσφαιρά του, απλή αλλά μαζεμένη με ευρύχωρο περιβάλλον. Το κρασί του επίσης καλό, όπως επίσης και οι παναρισμένες γαρίδες του.

Δεν μου άρεσαν τα υπόλοιπα που παραγγείλαμε, τα οποία τα βρήκα γευστικά κάτω του μετρίου: ψητοί πετροσωλήνες, σαγανάκι γαρίδα κόκκινο, πατάτες τηγανητές.

Εκείνο επίσης που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν μας έφεραν τιμοκατάλογο για να δούμε πριν παραγγείλουμε τι θα πάρουμε αλλά και τι θα πληρώσουμε. Η πληροφόρηση αυτή μάς έγινε προφορικά από τον τύπο που μας πήρε παραγγελία. Αλίμονο,σε ευρωπαϊκή χώρα εν έτει 2014 βρισκόμαστε. Τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση; Και να ήταν άλλωστε ο μόνος που το κάνει! Όλοι σχεδόν στην παραλία της Νέας Αρτάκης το ίδιο κάνουν λες και είναι συνδικάτο! Αθάνατο Ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο!

 

Οι τιμές του ελάχιστα πιο πάνω, σε κάποια πιάτα, από του γύρω ανταγωνισμού. Για όσα προανέφερα μαζί με το κρασί (μισό λίτρο) μας βγήκε στα 28 ευρώ.

 

Το παρκάρισμα αυτή τη φορά ήταν εύκολο.

65%

67%

66%

65%

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

ουζερί / τσιπουράδικο / ψαροταβέρνα

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr