Μπες και Πιες

Χαλκίδα

3.3

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.3

3.5

3.2

3.2

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.5

3.4

3.3

3.5

κριτικές

Ζωρζ

ΦΑΓΗΤΟ

3.3

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 08-08-2015

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.5

3.2

3.2

Καλούτσικο τσιπουράδικο δίπλα στην παραλία της Χαλκίδας. Αν όμως είσαι συνηθισμένος στα ξακουστά ανά την Ελλάδα ουζερί - τσιπουράδικα - θαλασσομεζεδοπωλεία της Αρτάκης και της Λαμψάκου, πιστεύω ότι οι γεύσεις του "Μπες και πιες" δε θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα. Μιλώ και συγκρίνω τουλάχιστον εκείνα που εμεις δοκιμάσαμε. Είναι ωστόσο μια καλή επιλογή αν θέλεις να συνεχίσεις τη βραδιά σου μετά το φαγητό, κάπου στην παραλία της Χαλκίδας.

Πήραμε γαρίδες πανέ, κόκκινο σαγανάκι γαρίδα, πατάτες τηγανητές και μισό λίτρο κρασάκι λευκό. Οι γαρίδες πανέ, ιδιαίτερες στην έμπνευση, αλλά προσωπικά μου φάνηκε σαν να πήρα δυο ξεχωριστά πιάτα. Ένα με γαρίδες ψημένες κι ένα με καβουροσαλάτα (όχι από κανονικό καβούρι, αλλά από βιομηχανοποιημένο σουρίμι). Υπήρχε το πιάτο με τη σουριμοσαλάτα κι από πάνω είχαν ακουμπιστεί 5 - 6 ψητές γαρίδες. Όμως μεταξύ τους δεν έδεναν καθόλου γευστικά. Αν ήθελα αυτό που μου έφεραν, θα παράγγελνα ένα πιάτο με ψητές γαρίδες και μια σουριμοσαλάτα. Τελεία.

Το κόκκινο σαγανάκι γαρίδα μέτριο: καλό το τυρί και οι γαρίδες, αρκετά και όσο πρέπει πηχτή η σάλτσα τομάτας αλλά η γεύση της σάλτσας μου φάνηκε περίεργη, μάλλον φταίει το λάδι που χρησιμοποιούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τηγανητές τους πατάτες: καλοκομμένες και καλοψημένες, αλλά το λάδι με περίεργη γεύση. Τέλος, το άσπρο χύμα κρασι τους τίποτα το ιδιαίτερο.

Εν ολίγοις, μια μέτρια επιλογή αν δεν θέλεις να ξενιτευτείς σε Αρτάκη και Λάμψακο.

Για όσα προανέφερα κι επιπλέον τα λαδοψωμάκια κι 1 λίτρο εμφιαλωμένο νερό, πληρώσαμε χθες βράδυ 7 Αυγούστου, 22 ευρώ.

 

 

68%

69%

65%

67%

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

τσιπουράδικο

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr