Μπαρούτης

Νέα Αρτάκη

3.4

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.8

3.0

3.5

3.5

(βασισμένη σε 3 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.7

2.9

3.4

3.4

κριτικές

Μάριος

ΦΑΓΗΤΟ

3.5

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 13-09-2015

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

2.0

3.4

3.0

Ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί αντίστοιχο κατάστημα να ξεχνάει να πάρει παραγγελία απο τους πελάτες κάτι που το βιώσαμε όλη η παρέα των τεσσάρων φίλων εδώ. Το συγκεκριμένο ψητοπωλείο γνωστό και επί χρόνια στην Ν Αρτάκη λειτουργεί προφανώς με το διζωνικό σύστημα. Στα παραλιακά τραπεζάκια τρέχουν πάνω κάτω οι σερβιτόροι ενώ σε αυτά που βρίσκονται στο σκεπασμένο χώρο και είναι πιο κοντά στο μαγαζί είναι σαν να μην υπάρχει πελατεία η σαν να την αγνοεί. Δεν μπορώ να γνωρίζω την στρατηγική της διεύθυνσης του καταστήματος στο ζήτημα του σερβιρίσματος αλλά το να παραγγείλουμε τουλάχιστον με μισή ώρα καθυστέρηση από τη στιγμή που καθίσαμε στο σκεπαστό τμήμα, δείχνει τη διαφορά στο ζήτημα αυτό.

 

Κατά τα άλλα αυτά που παραγγείλαμε ήταν γευστικά και μπόλικα σε περιεκτικότητα. στα τυλικτά ο γύρος πολύ πικάντικος-φορτωμένος στα μπαχάρια κάτι που τον έκανε πιο βαρύ αλλά γευστικά ξεχωριστό απο τους υπόλοιπους. Νόστιμο και το σουβλάκι κοτόπουλο αλλά εκτιμώ ότι οι τιμές θα μπορούσαν να είναι και χαμηλότερες.

 

Βρήκαμε να παρκάρουμε γρήγορα βράδυ καθημερινής όταν και επισκεφθήκαμε το μαγαζί.

Νικολάι

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 28-07-2015

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

3.9

4.0

Τρια άτομα καθήσαμε πάνω ακριβώς από τη θάλασσα. Πολύ καλό μαγαζί. Οι ποσότητες πολύ μεγαλύτερες από οποιασδήποτε άλλης ψησταριάς. Όλα εξαιρετικά. Το δε τζατζίκι του, πεντανόστιμο, σα σπιτικό και τριπλάσιο σε μέγεθος από οπουδήποτε έχω κάτσει για φαγητό ως σήμερα. Πήραμε τρεις πίτες γύρο χοιρινό, μια πατάτες-τυρί, ένα τζατζίκι και μισό λίτρο ροζέ κρασάκι. Για όλα αυτά, όλα σε γιγάντιες μερίδες, δώσαμε 15,40 ευρώ.

Ζωρζ

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 13-08-2013

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.2

3.3

3.6

Συμπαθητική ψησταριά στην παραλία της Αρτάκης. Περνώντας απέναντι το δρόμο που βρίσκεται μπροστά από το μαγαζί, τρως μέσα σχεδόν στη θάλασσα.

 

Το φαγητό του νόστιμο, πολύ νόστιμο θα έλεγα. Το καλαμάκι κοτόπουλο θεόρατο και μάλλον το καλύτερο που έχω φάει ποτέ!

 

Το σέρβις δε θα έλεγα ότι είναι το ιδανικό, από την άποψη ότι κάποιες φορές που χρειαστήκαμε κάτι, ψάχναμε για ώρα εμείς με το μάτι τους σερβιτόρους, αντί να έχουν εκείνοι το νου τους πάνω μας.

 

Επίσης βρήκα το μαγαζί ακριβό, αν και δεν είναι ιδιαιτέρως σοφό να συγκρίνουμε τον όγκο των σερβιρισμένων στα πιάτα μας εδώ με εκείνα τα μικροσκοπικά που μας σερβίρουν σε άλλες ψησταριές όπου θα λεγες μας περνούν για στρουμφάκια.

 

Το ροζέ του σκέτη απόλαυση.

75%

59%

69%

69%

ψητοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr