Μπαϊρακτάρης

Φάρος Χαλκίδας

3.6

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.7

3.5

3.8

3.7

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.6

3.5

3.6

3.6

κριτικές

Πέτρος Ματσούκας

ΦΑΓΗΤΟ

3.7

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 14 Ιουνίου 2017

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.5

3.8

3.7

Δεν ξέρω πως να περιγράψω την κατάσταση που συναντήσαμε. Πανικός; είναι λίγη η λέξη. Τον αέρα μας αποφασίσαμε να πάρουμε καθημερινή στο καινούργιο κατάστημα του Μπαϊρακτάρη στη Χαλκίδα αλλά η απογοήτευση ήταν ολοκληρωτική.

Σερβιτόροι να τρέχουν λες και ήταν σε στρατιωτικοποίηση. Λάθος παραγγελίες πήγαιναν από το ένα τραπέζι σε άσχετα τραπέζια και κατά συνέπεια γύριζαν πίσω. Αυτό συνέβη και στο δικό μας το τραπέζι που ενώ είχαμε παραγγείλει δύο συγκεκριμένα πράγματα, κατέφτασαν για αρχή καμιά 15αριά αχνιστά σουβλάκια καλαμάκια που όμως προορίζονταν για κάπου αλλού. Παραγγείλαμε να φάμε σουβλάκι κοτόπουλο και μας ήρθε χοιρινό. Τάχιστα μετά την πρώτη μας παρατήρηση αντικαταστάθηκαν αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Δώσαμε τόπο στην όποια οργή και θεωρήσαμε ότι σαν νέα επιχείρηση ψάχνει να βρει τα πατήματα της. Όμως τα όσα μας ήρθαν μετά και δοκιμάσαμε ήταν σαν άχυρα και άγευστα. Φιλότιμες οι προσπάθειες των υπευθύνων να κατευνάσουν τα τεταμένα πνεύματα και πραγματικά ευγενέστατοι αλλά, υπάρχει ένα αλλά. Όταν δειπνείς στο εν λόγω κατάστημα με ένα συγκεκριμένο γνωστό ήδη όνομα περιμένεις αν μη τι άλλο μια κάποια ποιότητα στα όσα τρως. Και δεν ήμασταν μόνο εμείς οι παραπονούμενοι αλλά τουλάχιστον το μισό μαγαζί για δικούς τους λόγους έψαχνε τους σερβιτόρους η και την υπεύθυνη. Συνοψίζοντας βρήκαμε τις τιμές φυσιολογικές, το κρασάκι ένα απλό κρασί και όχι κάτι ιδιαίτερο η ποιότητα τόσο στο κοτόπουλο καλαμάκι όσο και στο κατά λάθος χοιρινό που δοκιμάσαμε από σπόντα, ήταν επιεικώς  κάτω από τη βάση, οι δε πατατούλες καλές. Σχετικά εύκολο το παρκάρισμα.

 

73%

70%

74%

73%

ψητοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr