Αύρα

Λίμνη

3.8

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.9

4.3

4.0

3.9

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.8

3.8

3.6

3.7

κριτικές

Ιαβέρης

ΦΑΓΗΤΟ

3.9

Επισκέφθηκε το εστιατόριο την 24-07-2016

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.3

4.0

3.9

Μια πολύ καλή ταβέρνα στην παραλία της Λίμνης. Αρχικά δε σου γεμίζει το μάτι. Δεν έχει κανένα ντεκόρ με το οποίο θα σε δελεάσει για να κάτσεις. Η θέα και η άπλα όμως δίπλα στη θάλασσα και το ρεύμα του αέρα που σε προσσεγγίζει και σε δροσίζει ειδικά σ εκείνο το μέρος κι ενώ παντού δίπλα επικρατεί ακόμα κι άπνοια, είναι ένας από τους λόγους που το προτιμήσαμε για να χορτάσουμε την πείνα μας μετά από ένα δροσιστικό μπάνιο κάπου έξω από τη Λίμνη στο δρόμο προς τις Ροβιές.

Ο άνθρωπος που ήρθε για να πάρει την παραγγελία, ευγενικός και πλακατζής, μας αράδιαζε με εντυπωσιακό τρόπο για δυο ολόκληρα λεπτά, απ΄έξω κι ανακατωτά, έναν ολόκληρο τηλεφωνικό κατάλογο από φαγητά που ήταν στο μενού, όλα με τη μια σαν ποιηματάκι. Στο τέλος κοιταζόμασταν μεταξύ μας αν υπήρχε πραγματικά ο τύπος αυτός ή αν η πείνα μας έκανε να φανταζόμαστε πράγματα.

Γενικώς οι άνθρωποι πολύ εξυπηρετικοί, γρήγοροι κι επαγγελματίες. Μάλιστα, όταν ζητήσαμε αθερίνα, μας ειδοποίησαν ότι θα ήταν κατεψυγμένη καθώς δεν είναι η εποχή της. Δεν το κάνουν όλοι αυτό, όποιος τρώει συχνά σε ουζερί και ψαροταβέρνες το ξέρει καλά αυτό.

Τα φαγητά ήταν γενικώς πολύ καλά. Τα σουτζουκάκια πλούσια και πεντανόστιμα. Οι χοιρινές μπριζόλες τεράστιες, καλοψημένες και πολύ νόστιμες. Οι σαρδέλες ψητές όσο πρέπει στα κάρβουνα, πλούσιες κι αυτές σε αριθμό και πεντανόστιμες. Γενικώς δε λυπούνται τις ποσότητες, αυτό είναι παραπάνω από φανερό. Το δικό τους τυροπιτάρι λίγο ακριβό αλλά απαιχτο! Πατάτες τηγανητές, τζατζίκι (δυνατό) και λευκό κρασί πολύ καλής ποιότητας επίσης.

Για όλα τα παραπάνω εις διπλούν το καθένα (εκτός από το τυροπιτάρι) συν κοκα-κόλες, πέντε άτομα πληρώσαμε κοντά στα 80 ευρώ.

 

77%

81%

76%

76%

ταβέρνα / εστιατόριο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr