Αλάτι (Μπιθικούκης Βαγγέλης)

Μπούρτζι Χαλκίδας

3.9

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

3.9

4.1

3.9

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.0

4.0

3.9

3.9

κριτικές

Zorzio

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Ιανουάριο 2020

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.0

3.9

Πήγαμε λόγω γνωριμίας με μέλος της κουζίνας της ταβένας και εκπλαγήκαμε ευχάριστα τόσο από τις γεύσεις όσο κι από το όλο περιβάλλον. Έχει κάποιες γαστρονομικές ιδιαιτερότητες που το κάνουν ελαφρώς ξεχωριστό από άλλες ταβέρνες του είδους του, όπως πχ κάποιες συνοδευτικές σως με πικάντικη ή γλυκόξινη γεύση, που συμβάλλουν καθοριστικά στη νοστιμιά των κατά τα άλλα κλασσικών πιάτων μιας ψαροταβέρνας. Οι τιμές νορμάλ, το παρκάρισμα ακριβώς έξω από την πόρτα.

Χρήστος

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Σεπτέμβριο 2019

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

4.1

3.9

Η εμπειρία από την επίσκεψη στο μαγαζί ήταν θετική. Νόστιμες γεύσεις σε ένα όμορφο καλοκαιρινό δειλινό. Δίπλα στο κύμα δοκιμάσαμε ωραιότατους μεζέδες που κανένας δεν υστερούσε σε γεύση και σε ποιότητα. Σαρδέλα ψητή, μεγάλη καλοψημένη και πεντανόστιμη. Σαγανάκι γαρίδα κόκκινο με τυρί φέτα, όχι μεγάλο σε ποσότητα αλλά πλούσιο σε γεύση που του έδινε επιπλέον η πιπεριά που εμπεριείχε. Τυροπιτάρι χωριάτικο άπαικτο (και μάλιστα κατόπιν παραγγελίας μας το έκανε μισό, μισό) μισό κανονικό και μισό με μέλι και σουσάμι. Επιπλέον δοκιμάσαμε γάμπαρη Ευβοϊκού (το ονομαστό γλυκύτατο τηγανητό γαριδάκι της περιοχής) που συνοδεία της ξεχωριστής μαρμελάδας πιπεριάς ήταν όλα τα λεφτά, αφού του έδινε επιπλέον γεύση και το έκανε ακόμα πιο νόστιμο και πλούσιο σε άρωμα. Ήπιαμε κρασάκι λευκό ξηρό. Ενώ στο τέλος η  έκπληξη με την ευγενική προσφορά γλυκού που μας σερβιρίστηκε, ήταν ξεχωριστό lemon pie παρασκευασμένο από το ίδιο το κατάστημα. Ήρθε και μας γλύκανε αρκετά. Ο λογαριασμός σε νορμάλ επίπεδα, Δεν ξεπέρασε τα 35 Ευρώ. Βέβαια έχει και περιθώρια βελτίωσης σε αντιστοιχία πάντα με την ποιότητα των πιάτων. Ευγενικός ο σερβιτόρος ο Δημήτρης και θεωρώ από τους πλέον κατιρτισμένους στο αντικείμενο του στην ευρύτερη τουλάχιστον περιοχή.

80%

79%

80%

78%

ψαροταβέρνα

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr