25 Δράμια

4.0

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

3.9

3.8

4.0

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.2

3.9

3.9

4.1

κριτικές

Ελπ-είδα

ΦΑΓΗΤΟ

3.9

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Νοέμβριο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.8

3.7

4.0

Πολύ καλό τσιπουράδικο και μάλιστα στη νέα του διεύθυνση στο Κουρέντι είναι πολύ πιο ευρύχωρο. Πήγαμε σάββατο και πετύχαμε και ζωντανή μουσική. Προσοχή κλείστε πριν πάτε παρασκευο-σαββατο-κυριακό-βραδα γιατί γίνεται ένας χαμός. Φάγαμε πολύ καλά και χορταστικά και μόνο με 32 περίπου ευρώ. Δοκιμάστε ριζότο με 2-3 τυριά μέσα και γαρίδα. Σαγανάκι κόκκινο όχι και πολύ φοβερό πάντως. Σερβίρισμα ιδανικό, μεγάλη ποικιλία από σπάνια οινοπνέυματα, ωραία ατμόσφαιρα. Κάτι λίγο πρέπει να γίνει με τον φωτισμό έξω, τον οποίο βρίσκω ελαφρώς ψυχρό.

peninta-peninta

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

3.8

4.0

Πραγματικά από τα καλύτερα τσιπουράδικα της πόλης. Το πιο εντυπωσιακό ήταν για μένα το φαγητό. Τα ορεκτικά δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα αλλά τα κυρίως πιάτα ήταν άπαιχτα. Κριθαρότο με γεύση τυριου (Blue Cheese), και απίθανο μυδοπίλαφο με εντάσεις λάιμ. Το κόκκινο σαγανάκι θέλει ένα μικρό ρετουσάρισμα στην συνταγή του, ενώ το λευκό κρασί του ελαφρύ, ευκολόπιοτο και αρωματικό. Διαπίστωσα επίσης και δεν πρέπει να κάνω λάθος ότι τα προϊόντα του, τουλάχιστον οι γαρίδες που πήραμε εμείς, ήταν ολόφρεσκες. Δεν είναι δεδομένο αυτό στα άλλα μαγαζιά του είδους του.

Από την άλλη, θα ήθελα να έχω αρχίσει να τρώω λίγο πιο γρήγορα από ότι συνέβη.

Προλάβαμε το μαγαζί με ζωντανή μουσική, πράγμα που από τι έμαθα δε θα ισχύει για την καλοκαιρινή σεζόν.

Θα το ξαναπροτιμήσω σίγουρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν λυσσάξει όλοι με τα ουζερί της Αρτάκης. Τα έχω γυρίσει όλα στην Αρτάκη και ειλικρινά δεν τα βρίσκω πιο ποιοτικά από τα της Χαλκίδας. Κάθε άλλο μάλιστα. Χοντροκοπιά και μεσαιωνισμός!

82%

78%

77%

81%

Χαλκίδα

τσιπουράδικο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr