Τζεπέτο

4.0

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.1

3.9

3.9

3.9

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.0

4.0

4.0

3.9

κριτικές

Βάγγος

ΦΑΓΗΤΟ

4.1

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Σεπτέμβριο 2019

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.8

3.7

3.9

Πολύ απλοϊκό και λαϊκό σαν χώρος. κυριαρχεί η κατασκευή ξύλου στην οροφή. Για πρώτη φορά στο μαγαζί δεν μπορώ να πω ότι μας ενθουσίασε σαν χώρος. Αλήθεια είναι ότι έχουμε δει και καλύτερα μαγαζιά. Μας άρεσε όμως η ευγένεια του προσωπικού όπως και το διακριτικό ενδιαφέρον. Εκεί όμως που δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου είναι στα πιάτα που παραγγείλαμε. Επιλέξαμε θαλασσινές συνταγές. Γαρίδες πανέ καλές και νόστιμες με καθώς πρέπει μαγιονέζα. Καλαμαράκια τηγανιτά επίσης γευστικά. Αλλά εκεί που μας κέρδισε ήταν τόσο στους κολοκυθοκεφτέδες του, που ήταν μαλακοί και ξεχωριστοί. Μπουκιά και συχώριο! Μην διστάσετε να τους παραγγείλετε και θα με θυμηθείτε. Όλα τα λεφτά όμως είναι το σαγανάκι γαρίδα κόκκινο. Εγώ παρότι δεν είμαι φίλος της παπάρας παρασύρθηκα τόσο που ούτε ο ίδιος το πίστευα τι μακροβούτια έκανα με το καψαλισμένο ψωμί. Τέτοιο σαγανάκι γαρίδα δεν έχω ξαναφάει αλλού, πιστέψτε με. Το δέσιμο της σάλτσας με τις υπόλοιπες γεύσεις ήταν απόλυτα και αρμονικά συνδεδεμένο μεταξύ τους. Στο τέλος το πιάτο που μας το σέρβιρε δεν ήθελε καν πλύσιμο. Το κρασάκι είναι επίσης προσεγμένο. Βλέπω ότι οι υπεύθυνοι του μαγαζιού μας υποδέχτηκαν πολύ ζέστα και ανθρώπινα. Αν προσέξουν και βελτιώσουν λίγο το χώρο και την αισθητική του θα αφήσει όνομα. Λογικές οι τιμές. άνετο το παρκάρισμα.

Χρήστος

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάρτιο 2019

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

4.0

4.1

3.9

Ζεστός χώρος όπου κυριαρχεί το ξύλο. Μπαίνοντας στο μαγαζί δύο πράγματα αυτόματα σου έρχονται στο μυαλό. Η όμορφη ατμόσφαιρα με τον θερμό προσεγμένο  φωτισμό που σε κρατάει και σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και η σωστή ονοματοδοσία που κατα τη γνώμη μου δύσκολα ξεχνάς σαν πελάτης. Καθίσαμε σε ένα όμορφο τραπεζάκι κοντά σχετικά στο αναμμένο τζάκι. Το προσωπικό ευγενέστατο και πρόσχαρο. Αφού ρίξαμε μια προσεκτική ματιά στο πλούσιο ομολογουμένως μενού σε μεζέδες της ώρας και μαγειρευτά δώσαμε την παραγγελία που δεν άργησε να έρθει. Το τηγανόψωμο χειροποίητο δικό τους άξιζε πραγματικά. Σπετζοφάι ιδιαίτερο και γευστικό με φέτα έδενε απόλυτα με το υπέροχο ροζέ τους. Το κοτόπουλο αλλά κρεμ όλα τα λεφτά και αυτό ιδιαίτερο πιάτο. Όσο για το εξοχικό κοτόπουλο μια ιδιαίτερη συνταγή με μπόλικη σάλτσα και λιωμένο τυρί, δεν έχω λόγια, πραγματικά ξεχωριστό. Ποσότητες των πιάτων αρκετά ικανοποιητικές Όσο για τις τιμές, φυσιολογικές. να υπολογίζετε γύρω στα 10 ευρώ το άτομο ανάλογα και με την παραγγελία σας. Μουσική αρμόζουσα στο χώρο. Το Τζεπέτο μας ενθουσίασε από κάθε άποψη και αν το προσέξουν θα πάνε αρκετά καλά. Είναι μια όμορφη έκπληξη από κάθε άποψη στο χώρο της εστίασης, και αν νομίζετε ότι είμαι ο Πινόκιο που τα γράφω όλα αυτά , κάνετε λάθος. Η μύτη μου είναι ακόμα στη θέση της όπως και οι θετικές εικόνες και εντυπώσεις που μας άφησε στο μυαλό.

81%

79%

79%

78%

Νέα Λάμψακος

μεζεδοπωλείο

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr