Τα Καϊκια

4.0

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

3.9

3.9

4.0

(βασισμένη σε 1 κριτική χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.1

3.9

4.0

4.0

κριτικές

Paulinio1978

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Ιούλιο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

3.9

4.0

Ωραίο μαγαζί στην απέναντι όχθη της παραλίας της Χαλκίδας. Ωραία θέα στη νυχτερινή Χαλκίδα την ώρα που καθίσαμε εμείς. Γνωρίζαμε ότι το μαγαζί φημίζεται για τα ψηστικά του στα ψάρια αλλά και για την ποιότητα των ψαριών του που προμηθεύεται από ότι μου έχουν πει ακόμα και από ιδιώτες ψαράδες. Εμείς ωστόσο δεν πήραμε τα μεγάλα ψάρια από όπου προέρχονται και οι τόσες περγαμηνές του μαγαζιού αλλά μικρά ψαράκια. Μου έκανε εντύπωση το ότι ο άνθρωπος που μας πήρε την παραγγελία (ο ιδιοκτήτης ήταν;;) μας πρότεινε να μη μας φέρει αθερίνα που παραγγείλαμε γιατί αν και είχε δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος με την ποιότητά της. Σαγανάκι γαρίδα ωστόσο μέτριο. Κρασί ελαφρύ, μέτριο. Θα ξαναπάω σίγουρα, όταν πιάσω με το καλό τη Βραζιλία στο στοίχημα, μιας και στο μενού τα λεγόμενα καλά και μεγάλα ψάρια εκτιμώνταν στα 55-60-75 ευρώ. Αυτά που πήραμε εμείς ήταν πάντως σε πιο λογικές τιμές. Μερίδα γαύρος, καβουροσαλάτα, κόκκινο σαγανάκι γαρίδα, μισό λίτρο κρασί και μπουκάλι νερό, στα 35 ευρώ.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στο τέλος μας προσφέρθηκε πλουσιότατο επιδόρπιο παγωτό και καταπληκτικό μωσαϊκο. Φύγαμε ικανοποιημένοι.

81%

78%

79%

80%

Κάνηθος Χαλκίδας

ψαροταβέρνα

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr