Τα Καϊκια

4.0

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

4.0

3.9

4.0

3.9

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

4.1

3.9

4.0

4.0

κριτικές

Βασούλα Πεφάνη

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Δεκέμβριο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.8

4.1

3.8

Ήρθαμε απο την Αττική μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.  Εντυπωσίασε όλη την παρέα η θέα του συγκεκριμένου μαγαζιού. Η βραδυνή επίσκεψη μας εντυπωσίασε με το παραπάνω. Αν εξαιρέσουμε μια θαλάσσια μυρωδιά των φυκιών που στην αρχή μας ψιλό χάλασε όλα τα άλλα ήταν σχετικά καλά. Δοκιμάσαμε γαύρο που ήταν πολύ καλός και νόστιμος, καβουροσαλάτα σχετικά καλή, και σαγανάκι γαρίδα κόκκινο. Λίγο αργό το σερβίρισμα, αλλά στο τέλος το παγωτό που μας σερβιρίστηκε για γλυκό ήταν χωρίς υπερβολή όλα τα λεφτά. Τιμές για το δικό μας πορτοφόλι φυσιολογικές και πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναφάει σε ουζερί με τέτοια ξεχωριστή θαλάσσια θέα καθήμενοι σε καναπέδες.

Paulinio1978

ΦΑΓΗΤΟ

4.0

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Ιούλιο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.9

3.9

4.0

Ωραίο μαγαζί στην απέναντι όχθη της παραλίας της Χαλκίδας. Ωραία θέα στη νυχτερινή Χαλκίδα την ώρα που καθίσαμε εμείς. Γνωρίζαμε ότι το μαγαζί φημίζεται για τα ψηστικά του στα ψάρια αλλά και για την ποιότητα των ψαριών του που προμηθεύεται από ότι μου έχουν πει ακόμα και από ιδιώτες ψαράδες. Εμείς ωστόσο δεν πήραμε τα μεγάλα ψάρια από όπου προέρχονται και οι τόσες περγαμηνές του μαγαζιού αλλά μικρά ψαράκια. Μου έκανε εντύπωση το ότι ο άνθρωπος που μας πήρε την παραγγελία (ο ιδιοκτήτης ήταν;;) μας πρότεινε να μη μας φέρει αθερίνα που παραγγείλαμε γιατί αν και είχε δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος με την ποιότητά της. Σαγανάκι γαρίδα ωστόσο μέτριο. Κρασί ελαφρύ, μέτριο. Θα ξαναπάω σίγουρα, όταν πιάσω με το καλό τη Βραζιλία στο στοίχημα, μιας και στο μενού τα λεγόμενα καλά και μεγάλα ψάρια εκτιμώνταν στα 55-60-75 ευρώ. Αυτά που πήραμε εμείς ήταν πάντως σε πιο λογικές τιμές. Μερίδα γαύρος, καβουροσαλάτα, κόκκινο σαγανάκι γαρίδα, μισό λίτρο κρασί και μπουκάλι νερό, στα 35 ευρώ.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στο τέλος μας προσφέρθηκε πλουσιότατο επιδόρπιο παγωτό και καταπληκτικό μωσαϊκο. Φύγαμε ικανοποιημένοι.

81%

78%

80%

79%

Κάνηθος Χαλκίδας

ψαροταβέρνα

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr