Λαός και Καλαμάκι

3.7

ΦΑΓΗΤΟ

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

συνολική βαθμολογία

Χρήστες

3.8

3.8

3.8

3.7

(βασισμένη σε 2 κριτικές χρηστών και σε συμψηφισμό με εκείνη του menu4you)

menu4you

3.7

3.9

3.9

3.8

κριτικές

Nikolas Sarkozi

ΦΑΓΗΤΟ

3.8

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Απρίλιο 2019

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.7

3.8

3.7

Καλό από άποψη φαγητού αλλά δεν μου άρεσε η συμπεριφορά από το προσωπικό, το οποίο όταν του ζητήσαμε τον κωδικό wifi μας απευθύνθηκε με τρόπο σα να έλεγε ότι δεν είναι σωστό μια παρέα εφήβων να ασχολείται με το κινητό όλη την ώρα και να μην απολαμβάνει την παρέα. Ούτε δέκα χρόνια μεγαλύτερός μας δεν ήταν και θα μας κάνει κήρυγμα; Κατά τα άλλα όπως είπα και προηγουμένος το φαγητό καλό και πλούσιο, δεν έχουμε παράπονο. Η τοποθεσία πολύ καλή.

Τουίτι

ΦΑΓΗΤΟ

3.7

Επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο 2018

ΣΕΡΒΙΣ

ΧΩΡΟΣ

ΑΞΙΖΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ;

3.8

3.8

3.7

Καλό ψητοπωλείο στη μικρή γέφυρα της Χαλκίδας. Όχι κάτι ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο εκτός του ότι πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή ψητοπωλείου μακριά από τα παραδοσιακά μπαρουτοκαπνισμένα σουβλατζίδικα που χαρακτηρίζουν την επαρχία στο χώρο αυτό της εστίασης.

Το κρέας του καλό, οι πίτες του όπως όλων, το περιβάλλον όμορφο αλλά εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν η αφοσίωση του προσωπικού στους πελάτες του, κάτι που φυσικά δεν βγαίνει σίγουρα από μόνο του αλλά είναι πολιτική του μαγαζιού, αλλά όπως και να χει είναι ένα θετικό και προσμετριέται ως τέτοιο στη βαθμολογία μου.

Η τοποθεσία πολύ καλή, δίπλα στην παλιά γέφυρα, πάνω στα τρελά νερά και μέσα στην τρελή χαρά...

75%

77%

77%

75%

Παραλία Χαλκίδας

ψητοπωλείο

Εκπροσωπούμενη σελίδα του εστιατορίου

Αρχική

Εστιατόρια

ανά περιοχή

Εστιατόρια

ανά είδος

Follow

Εδώ οι καλοφαγάδες μοιράζονται με ευπρέπεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους εμπειρίες απο τα εστιατόρια που επισκέφτηκαν

© 2018 www.menu4you.gr